Top Ad unit

Πυροσβέστης 33 ετών, βρήκε πορτοφόλι με 3.105 ευρώ και το παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία

Πυροσβέστης: Ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου βρήκε ένα πορτοφόλι. Από την ώρα που το βρήκε δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να το κρατήσει. Ο 33χρονος πυροσβέστης σκέφτηκε αμέσως τον συμπολίτη του. Μάλιστα, μέσα στο πορτοφόλι βρισκόντουσαν 3.105 ευρώ ο ίδιος δεν θέλησε να τα κρατήσει.


Ακολουθούν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαγεωργίου:
Βαγγέλης Παπαγεωργίου: «Βρήκα το πορτοφόλι, που περιείχε πολλά χρήματα»
Ο 33χρονος πυροσβέστης ανέφερε πως κατάφερε να εντοπίσει το πορτοφόλι με τα πολλά χρήματα. Αναλυτικά: «Βρήκα ένα πενηντάευρο κάτω. Προχώρησα λίγο πιο πέρα και βρήκα και άλλα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ. Λίγο πιο πάνω βρήκα και το πορτοφόλι, το οποίο περιείχε πολλά περισσότερα χρήματα».

Ο πυροσβέστης επεσήμανε τον τρόπο που εντόπισε τον κάτοχο του πορτοφολιού, αλλά και την ενημέρωση που του παρείχε. Αναλυτικότερα: «Φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, έκανα δύο βόλτες εκεί κοντά και πέτυχα έναν ηλικιωμένο. Τον ρώτησα πως λέγεται και μου είπε το ίδιο όνομα με εκείνο της ταυτότητας που είχε το πορτοφόλι. Τον ρώτησα, αν έχασε το πορτοφόλι του και μου είπε πως το έχασε. Στη συνέχεια τον ρώτησα αν είχε και χρήματα και μου απάντησε επίσης πως είχε. Έπειτα, του είπα πως είχα βρει το πορτοφόλι του και πως το είχα παραδώσει στην αστυνομία».

Ο 33χρονος πυροσβέστης τόνισε στις δηλώσεις το λόγο που δεν κράτησε το πορτοφόλι που είχε βρει. Αναλυτικά: «Ήταν ο σεισμός, ήταν και οι μέρες, ήταν και η δουλειά που κάνω. Σκέφτηκα πως ο άνθρωπος μπορεί να τα είχε ανάγκη».

Πυροσβέστης 33 ετών, βρήκε πορτοφόλι με 3.105 ευρώ και το παρέδωσε αμέσως στην αστυνομία Reviewed by kamikaze.gr on 26.7.19 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.