Top Ad unit

Πως θα κάνεις ombre στα νύχια σου;


Χρωματιστά βερνίκια, λίγη φαντασία και μερικές απλές κινήσεις είναι αρκετά για να έχεις κι εσύ στα νύχια σου το νέο nail art trend, που ακούει στο όνομα ombre!


Τι είναι το ombre στα νύχια;


Το ombre στα νύχια γίνεται με 2 ή 3 αποχρώσεις, οι οποίες κλιμακωτά σκουραίνουν ή ανοίγουν από το εσωτερικό του νυχιού προς τα έξω. Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε είναι τα απλά, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα μόνη σου, με 4 μόνο κινήσεις:

Αφού περάσουμε ένα βερνίκι ως βασικό χρώμα, το οποίο θα έχει στεγνώσει, τυλίγουμε περιμετρικά τα νύχια με μεμβράνη.

Σε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, τοποθετούμε σε ρίγες τα βερνίκια που έχουμε επιλέξει σε 2-3 αποχρώσεις και ταμποναριστά εφαρμόζουμε στο νύχι το σφουγγαράκι από την πλευρά που τοποθετήσαμε τα βερνίκια. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία όσες φορές χρειαστεί για να είναι επαρκές το προϊόν που βρίσκεται επάνω στο σφουγγαράκι.

Μόλις στεγνώσει η στρώση που περάσαμε στα νύχια με το σφουγγαράκι, περνάμε το Top Coat για σταθεροποίηση και περισσότερη γυαλάδα. Αν θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη λάμψη, μπορούμε να εφαρμόσουμε και μία στρώση glitter, πριν το Top Coat.

Καθαρίζουμε τα υπολείμματα με ένα nail corrector (στυλό με υγρό αφαίρεσης) ή με μία βατονέτα, που έχουμε βρέξει με αφαιρετικό βερνικιών και το ombre στα νύχια μας είναι έτοιμο!



Το ombre είναι μία πολύ ωραία τεχνική, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί μπορούμε να συνδυάσουμε πανέμορφα χρώματα στις αποχρώσεις του γαλάζιου, του πράσινου και του ροζ, δίνοντας μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα στην εμφάνισή μας!

Για την καλύτερη κατανόηση της τεχνικής ombre, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω video:

Πως θα κάνεις ombre στα νύχια σου; Reviewed by kamikaze.gr on 12.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.