Top Ad unit

Πάτρα: Χόρεψε με την ψυχή του και το αναπηρικό του αμαξίδιο σε ημίχρονο αγώνα και ξεσήκωσε ένα ολόκληρο γήπεδο


Η δύναμη της θέλησης και η όρεξη για ζωή μπορούν άνετα να προσπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Κι αυτό το απέδειξε περίτρανα με το χορό του το περασμένο Σάββατο στο ημίχρονο του αγώνα του Προμηθέα Πατρών με την ΑΕΚ στο «Δ. Τόφαλος», ο Ανδρέας Στρατουδάκης.






Δείτε το βίντεο


Με εξαιρετική και συγκινητική δύναμη ψυχής, χόρεψε με στήριγμα το αναπηρικό του αμαξίδιο και υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού Ελένης Ανδριοπούλου, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Ο 30χρονος Ανδρέας Στρατουδάκης αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από 4 μηνών εξαιτίας ενός ιατρικούς λάθους. Υπέστη εγκεφαλική παράλυση όταν ήταν βρέφος και έχει κάνει 16 χειρουργεία για τα άκρα και τα μάτια του.

Όλα αυτά δεν τον απέτρεψαν από τον αθλητισμό αφού από μικρή ηλικία ασχολείται με τα βάρη και πλέον έχει αφοσιωθεί στο χορό με αμαξίδιο.



Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, η συγκλονιστική προσπάθεια του να σηκωθεί όρθιος με τη βοήθεια των χορευτριών που τον συνόδευαν.













Πηγή: diaforetiko.gr

Πάτρα: Χόρεψε με την ψυχή του και το αναπηρικό του αμαξίδιο σε ημίχρονο αγώνα και ξεσήκωσε ένα ολόκληρο γήπεδο Reviewed by kamikaze.gr on 30.12.18 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.