Top Ad unit

Ξεκίνησε το εμπάργκο των Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης


Μαύρες πλερέζες έχουν κατεβάσει οι έμποροι και όλοι οι καταστηματάρχες της Αδριανούπολης, που είδαν τις προηγούμενες ημέρες να μην υπάρχουν καθόλου Έλληνες στην τουρκική πόλη, διαμαρτυρόμενοι γιατί στις φυλακές της κρατούνται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.





Είναι χαρακτηριστικό το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας HABER, όπου αναφέρεται ότι: «Οι Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν και δεν ήρθαν στην Έντιρνε». Ο Ulus Pazarı, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Bülent Reisoğlu, δήλωσε ότι: «Κάθε εβδομάδα περίπου 1500 Έλληνες πολίτες ήρθαν, αλλά κανένας αυτή την εβδομάδα».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: «Οι Έλληνες που έρχονται στην πόλη μας για τα Σαββατοκύριακα για αγορές, ζητούν να σταματήσει η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για παραβίαση των συνόρων μας, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο φτάνουν αυτή την εβδομάδα». Ο πρόεδρος της Διεθνούς Αγοράς Αδριανούπολης Μπουλέντ Reisoğlu είπε: «Μάθαμε ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη των Ελλήνων μετά τα γεγονότα και στην αγορά οι Έλληνες δεν ήρθαν. Περίπου 1500 Έλληνες έρχονταν κάθε Παρασκευή, αλλά δεν είδαμε κανέναν αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω ότι έκαναν μια τέτοια ενέργεια για αντίδραση επειδή είναι οι δυο στρατιωτικοί τους κρατούμενοι».


 Πηγή: protothema.gr

Ξεκίνησε το εμπάργκο των Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης Reviewed by kamikaze.gr on 11.3.18 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.