Top Ad unit

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν κλείσεις τα 30


Μια σημαντική ηλικία – ορόσημο στη ζωή μας είναι τα 30 και για αυτό υπάρχουν πράγματα που...
πρέπει να κάνουμε πριν φτάσουμε σε αυτά.


Μπορεί το «How Soon is Now» του Morrissey να μοιάζει για σένα ένα μακρινό και για πάντα αναπάντητο ερώτημα, όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα κάνεις τώρα. Όχι διότι αργότερα δεν θα μπορείς, αλλά γιατί όσο πιο νωρίς ξεκινάς μερικά πράγματα, τόσο πιο εύκολο και όμορφο είναι. Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις δέκα πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν κλείσεις τα 30.

Κάνε εκείνο που σε φοβίζει περισσότερο. Από το να βγεις ραντεβού μέχρι το να κολυμπήσεις με καρχαρίες. Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ζωντανός, από το να κάνεις εκείνο που δεν θα έκανες ποτέ.
Ταξίδεψε μόνος σου. Να βρεις τον εαυτό σου ή ό,τι είναι αυτό που ψάχνεις. Το να κάνεις ένα ταξίδι μόνος σου, ακόμη και για δύο ημέρες, είναι εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή.
Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για το κρασί. Θα μας εκτιμήσεις μετά τα 30 που θα καταλάβεις πως ο κόσμος του κρασιού είναι ένας μικρός παράδεισος.
Δούλεψε για κάποιον που θαυμάζεις. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου όσο είσαι μικρός. Θα πάρεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, ακόμη και αν αποφασίσεις να κάνεις εκεί την πρακτική σου.

Πήγαινε σε καζίνο του εξωτερικού. Ή αλλιώς ένα ταξίδι στο Las Vegas, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις, διότι κανείς δεν θέλει να μείνεις εκεί και χρεωμένος.
Μάθε να μαγειρεύεις. Διότι κάποια στιγμή θα μείνεις μόνος σου. Πρέπει να μάθεις να μην ζεις με delivery.
Πήγαινε το σερί από τα ποτά στη δουλειά. Είναι κάτι που θα «πονέσει» πολύ στην πορεία της επόμενης ημέρας, όμως εάν δεν το κάνεις τώρα, πότε; Κι αν δεν το κάνεις ποτέ, θα εύχεσαι να είχε γίνει.
Φάε κάτι που δε θα δοκίμαζες ποτέ. Όπως για παράδειγμα, μια ψητή ακρίδα στους δρόμους της Ταϊλάνδης.

Πήγαινε για camping. Σε ξενοδοχεία της Κρήτης θα πηγαίνεις όλη σου τη ζωή, στην Γαύδο κάτω από τα αστέρια όμως;
Κάνε ένα πραγματικά μεγάλο πάρτι στα 30. Γιατί το αξίζεις. Κυρίως γιατί έκανες τα παραπάνω εννέα πράγματα.
Πηγή
10 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν κλείσεις τα 30 Reviewed by kamikaze.gr on 23.2.18 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.