Top Ad unit

Όταν υιοθέτησαν αυτό το αγόρι, η ζωή του κρέμονταν κυριολεκτικά από μια κλωστή. Σήμερα όλοι συμφωνούν πως είναι αγνώριστο! (και έχουν δίκιο…)



Το Facebook μπορεί να είναι το άνδρο των κουτσομπολιών, αλλά πολλές φορές χάρις σε αυτό συμβαίνουν και θαύματα.

Το 2015, η Priscilla Morse είδε στο facebook μια φωτογραφία ενός μικρού ορφανού αγοριού από τη Βουλγαρία, που λεγόταν Ryan. Αποφάσισε αμέσως να του σώσει τη ζωή.

Η Priscilla και ο άντρας της David είχαν ήδη 4 παιδιά, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να ψάξουν το μικρό αγόρι. Ήξεραν ότι ήταν γραφτό τους να γίνουν γονείς του.

Όταν η οικογένεια ανέλαβε το αγόρι, εκείνο ζύγιζε μόλις 9 pounds. Οι γιατροί δεν το πίστευαν ότι επρόκειτο για ένα αγόρι 7 ετών.



Εκτός από το γεγονός πως ήταν υποσιτισμένος, ο Ryan διαγνώστηκε με νανισμό, σκολίωση, πλατυποδία και προβλήματα στη σπονδυλική του στήλη. Είχε επίσης τριχοφυία, σαν μια άμυνα του οργανισμού του για να τον διατηρήσει ζεστό. Οι γιατροί έλεγαν στην Priscilla πως έπρεπε να περιμένει το μοιραίο σε λίγο καιρό.



Κι όμως, προς έκπληξη όλων, ο Ryan δεν πέθανε. Αργά αλλά σταθερά, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης και να χαμογελάει.



Ο δρόμος προς την ανάρρωση δεν ήταν εύκολος ούτε για το αγόρι αλλά ούτε και για την οικογένεια Morse.



Αυτή η οικογένεια ήταν συνέχεια στο πλευρό του.



Σήμερα το μικρό αγόρι είναι εντελώς διαφορετικό, με μια αλλαγή που μόνο η αγάπη μπορεί να καταφέρει!



Η Priscilla λέει, “Το παιδί ήταν σκελετωμένο, ένα βήμα πριν τον θάνατο και έκλαιγε από τον πόνο. Αλλά τώρα δεν είναι πια έτσι. Εκείνο το άρρωστο αγόρι αντικαταστάθηκε με ένα χαριτωμένο και χαμογελαστό αγοράκι που του αρέσει να μας φιλάει συνέχεια και γαργαλιέται. Στριφογυρνάει διαρκώς και είναι ζαβολιάρης.”



Ο Ryan ζυγίζει τώρα 23 pounds. Και αν και είναι σίγουρα πιο υγιής, η μάχη του δεν έχει ακόμα τελειώσει. Τους επόμενους μήνες θα υποβληθεί σε επεμβάσεις για την σπονδυλική του στήλη για να ισιώσει η πλάτη του.



Και τώρα το αξιαγάπητο αγοράκι είναι ευτυχισμένο με την οικογένειά του.



διαφορετικό

Όταν υιοθέτησαν αυτό το αγόρι, η ζωή του κρέμονταν κυριολεκτικά από μια κλωστή. Σήμερα όλοι συμφωνούν πως είναι αγνώριστο! (και έχουν δίκιο…) Reviewed by kamikaze.gr on 20.8.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.