Top Ad unit

Η κοπέλα που παράτησε τη δικηγορία και πληρώνεται για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο (pics)


Aυτή η γυναίκα αποφάσισε πως δεν θέλει να κλειστεί σ' ένα γραφείο, έκανε το instagram... επάγγελμα και πλέον πληρώνεται για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

H Pia Muehlenbeck είχε όλες τις προοπτικές για να γίνει μία λαμπρή δικηγόρος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη νομική με πολύ καλούς βαθμούς κι έπιασε αμέσως δουλειά ως ασκούμενη σε δικηγορικό γραφείο.

Όταν όμως είσαι 25 χρονών σίγουρα δεν θες να κλειστείς σ' ένα γραφείο!

«Τώρα ή ποτέ!», σκέφτηκε.

Έτσι, αποφάσισε ν' αφήσει την καριέρα της από νωρίς και ν' αρχίσει τα δικά της πρότζεκτ. Με τη δύναμη του instagram - που κατάφερε να συγκεντρώσει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους - έχτισε το όνομά της, κατάφερε να έχει χιλιάδες viewers στο κανάλι της στο youtube και πλέον πληρώνεται για να ταξιδεύει σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Μάλιστα, έχει καταφέρει να λανσάρει τις δικές της σειρές μαγιό και αθλητικών ρούχων.




Μπορεί να ταξιδέψει από το Μεξικό, σε πόλεις της Ευρώπης, πίσω στο Λος Άντζελες και έπειτα στις Μαλδίβες! Η ζωή της περιλαμβάνει πολλά ταξίδια σε πολυτελής προορισμούς, ενώ πάντα μαζί της έχει το αγόρι της που δουλεύει μαζί της.

«Ο κόσμος πιστεύει πως απλά ταξιδεύουμε. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουμε πολύ σκληρά ατελείωτες ώρες».


















gazzetta.gr
Η κοπέλα που παράτησε τη δικηγορία και πληρώνεται για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο (pics) Reviewed by anna on 13.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.