Top Ad unit

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι «ελεύθερος»! Οι σχέσεις του και οι γυναίκες που του αρέσουν!



Πως είναι η ιδανική γυναίκα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Είναι έτοιμος να ερωτευτεί; Πόσες σχέσεις είχε στη ζωή του;

Κορίτσια την προσοχή σας… Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως είναι μόνος! Και για την ακρίβεια πως είναι μόνος εδώ και 1,5 χρόνο. Από τότε δηλαδή που χώρισε με τη σοβαρή του σχέση, με την οποία είχε σκεφτεί ακόμα και το γάμο. Ο νικητής του Survivor θέλει λίγο το χρόνο του για να συνέλθει από το παιχνίδι και επειδή είναι άνθρωπος που του αρέσει να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, θέλει να κάνει αυτό ακριβώς. Οπότε ναι μεν κολακεύεται, αλλά ο έρωτας τώρα δεν είναι και ο πρώτος του στόχος. Ο ίδιος δήλωσε όμως πως θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά και έχει ανακαλύψει μέσα στην πορεία του ως άντρας πως το σημαντικό είναι να αφιερώνεσαι σε έναν άνθρωπο. Θέλετε κι άλλα;

Διαβάστε όσα είπε στην συνέντευξη του και κανονίστε τις διακοπές σας, γιατί από τη Σκιάθο δύσκολα θα φύγει…
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φτάσει μια φορά κοντά στο γάμο;

«Πολύ κοντά δεν έχω φτάσει. Σίγουρα με την τελευταία μου σχέση, σκεφτόμουν ότι μπορεί να οδηγηθεί σε γάμο, αλλά όλα αυτά προκύπτουν και δεν προέκυψε. Η σχέση κράτησε δυο χρόνια περίπου. Η οποία έχει τερματιστεί εδώ και 1,5 χρόνο περίπου.

Θεωρώ και έχω ως αξία πια, να είσαι με έναν άνθρωπο. Κι όταν λέω με έναν άνθρωπο, δε λέω να έχεις δέκα. Είναι πολύ σπουδαίο να προσπαθείς για έναν άνθρωπο. Να μπορείς μέσα από την κάθε μέρα να μάθει ο ένας τον άλλον και να κάνεις πράγματα μαζί, μέσα από συνεργασία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει μέσα από μια σχέση.

Δεν συνηθίζω να λέω μόνο πράγματα που αρέσουν. Αλλά αυτό ισχύει που είπα. Ο λόγος που είμαι τόσο καιρό μόνος μου, είναι γιατί μετά την τελευταία μου σχέση ήθελα κι εγώ το χρόνο μου, όπως ο οποιοσδήποτε, μετά ήταν ο αδελφός μου που ήταν αρραβωνιασμένος και ήταν να παντρευτεί, μια περιπέτεια με τη μητέρα μου, με την υγεία της, τα επαγγελματικά και το Survivor.»
Είναι έτοιμος να ερωτευτεί;

«Είναι πάρα πολύ κολακευτικό όλο αυτό. Απλά να ξέρετε ότι χωρίς να σνομπάρω ή αν είμαι υπερόπτης ή υπεράνω από όλο αυτό, δεν έχω κοιμηθεί. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν μια ροή για να μπορέσω να έχω καθαρό μυαλό. Είναι μέσα στα πράγματα που έχω στο μυαλό μου, κάποια στιγμή να γνωρίσω έναν άνθρωπο και να δημιουργήσουμε και οικογένεια και παιδιά.»
Ποιες γυναίκες του αρέσουν;

«Θα πρέπει να είναι άνθρωπος. Με αξίες. Σίγουρα θα πρέπει να νιώσω κάτι βλέποντας τη, που έχει να κάνει με την εμφάνιση. Όλα μετράνε.» Ξανθές μελαχρινές, όλες καλές. «Άμα σου κάνει την καρδιά σου να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο και να σκέφτεσαι μόνο αυτή, ότι και να είναι, καλό θα είναι. Από εκεί και πέρα… Να έχει ωραία δάχτυλα στα πόδια. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δηλώνει ότι προσέχει τη λεπτομέρεια και εμένα μου αρέσουν, όπως εσένα σου αρέσουν τα μάτια ενός ανθρώπου, εμένα μου αρέσουν τα δάχτυλα. Αλλά μη στεκόμαστε σε αυτό. Είναι ένα πακέτο που βλέποντας έναν άνθρωπο μπορεί να σου αρέσει και γνωρίζοντας τον μπορεί να μην σου αρέσει.»
«Είμαι πιο πιστός από ποτέ. Έχω κάνει τρεις σχέσεις στη ζωή μου. Δεν έχουν περάσει 3 γυναίκες όμως…»

«Από τη μία είναι ωραίο να έχεις μια πέραση και να αρέσεις σε 10 γυναίκες, από ότι κάποιος μπορεί να έχει σε 2, αλλά είναι και ένας φαύλος κύκλος. Αυτό το έχω αντιληφθεί. Επειδή προέρχομαι και από ένα τουριστικό μέρος, είχα τη δυνατότητα να κάνω διάφορα επαγγέλματα και να είμαι ανάμεσα σε κόσμο και όμορφες κοπέλες. Δεν θεώρησα ποτέ και δεν άφησα τον εαυτό μου ποτέ να γίνει «μπακαλιάρος». «Μπακαλιάρος» είναι ο μαϊντανός. Αυτός που δεν σέβεται τον εαυτό του και λέει πάντα ναι. Είχα την τύχη να κάνω κάποιες γνωριμίες στη νεαρή μου ηλικία. Και πέρασα καλά και γνώρισα και ωραίες κοπέλες. Και μέσα από τις σχέσεις μου σιγά σιγά, κατάλαβα ότι το δεύτερο έχει πιο μεγάλη σημασία για μένα.»
zappit.gr
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι «ελεύθερος»! Οι σχέσεις του και οι γυναίκες που του αρέσουν! Reviewed by anna on 13.7.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.