Top Ad unit

TA ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προβλέψεις από 8 έως 15 Μαΐου 2017Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Σκορπιό την Τετάρτη να περιμένεις πολλές αλλαγές και ευκαιρίες που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και απροσδόκητα. Κινήσου με καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου "θέλω", ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες κάποια στιγμή τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά. Αν είσαι single, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα. Θα έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις μοναξιές σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνεις πολύ προσεχτικές κινήσεις. Καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αισθητά με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου. Το Σαββατοκύριακο απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το διάστημα θα έχεις αρκετές αλλαγές από εκεί που δεν το περιμένεις και πολλά πράγματα στη ζωή σου θα κινηθούν απροσδόκητα καλά. Θα έρθεις αντιμέτωπη με θετικές εκπλήξεις που θα σου φτιάξουν το κέφι. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του στον Τοξότη χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος στα διάφορα θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή πεις γιατί οι ανατροπές αλλά και οι αναποδιές είναι προ των πυλών.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να περάσεις καλά στη σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις πρώτα με το ταίρι σου κάποια θέματα που μάλλον έχουν σπείρει μέσα σου το μικρόβιο της αμφιβολίας. Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ όμορφα με τη σχέση σου. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάτι στη ζωή σου που να σε γοητεύει, μην το βάζεις κάτω, πέρασε τις ώρες σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω πως πολύ γρήγορα θα κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις!

Επαγγελματικές
Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν "κακώς κείμενα", που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή από τη μεριά σου γιατί με τον Ερμή να κινείται στον Κριό και να σε κάνει παρορμητική πρέπει να είσαι υπομονετική, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και να μην κάνεις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Διαφορετικά οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Θα καταφέρετε αυτές τις ημέρες να βρείτε στοιχεία και κοινά σημεία με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η κατανόηση και η καλή επικοινωνία που θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στον Κριό θα σας ξελαφρώσει και θα χαρίσει άλλον, πιο ανάλαφρο αέρα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Επαγγελματικές
Στα μέσα της εβδομάδας με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να ρισκάρει τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που θα σου χαρίσουν ο Ερμής στον Κριό και μείνε συγκεντρωμένη και ρεαλίστρια. Τα οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις πως τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους, ωστόσο θα πρέπει ακόμη να είσαι προσεκτική στις οικονομικές σου κινήσεις γιατί τα μέτωπα που έχεις ανοικτά είναι πολλά και θέλει πολύ προσπάθεια από τη μεριά σου για να κλείσουν.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο Σκορπιό θα πρέπει να είσαι αισιόδοξη και δυναμική και όχι απαισιόδοξη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα είναι αρωγοί σου για να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου. Επίσης θα είναι αρωγοί σου να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά τους και μην αναβάλλεις τίποτε για αργότερα που το πλανητικό σκηνικό δεν θα σε ευνοεί και τόσο.

Αισθηματικές
Λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο Σκορπιό και επηρεάζει αρνητικά τα αισθηματικά σου καλό θα είναι να μην ξαναφέρεις στο προσκήνιο κάποιες διαφωνίες που είχες στο παρελθόν με το σύντροφο σου αλλά να τις ξεγράψεις μια και καλή και να μην ξαναασχοληθείς μαζί τους. Φρόντισε να απομακρυνθείς λίγο από όσα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου και να ασχοληθείς με όλα όσα σε ευχαριστούν και γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Αν είσαι single, συνέχισε τις κοινωνικές επαφές και γνώρισε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Ό, τι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από "δήθεν" άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάσει ο παρορμητισμός σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις και χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Σκορπιό -την Τετάρτη- και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, ωστόσο θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και η Αφροδίτη από τον Κριό δεν θα σε αφήσει να απογοητευτείς. Αυτήν την περίοδο έχεις έντονο δυναμισμό και μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη δείξε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά αν δεν αναφερθείς σε θέματα προβληματικά που έχουν περάσει και σας στεναχωρούν και τους δύο. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις που θα ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και τον ίδιο. Αν είσαι single, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Δώσε αυτές τις ημέρες προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια προβλήματα στην οικογένειά σου για τα οποία θα πρέπει να καταναλώσεις πολύ ενέργεια για να μπορέσεις να τα λύσεις ως αποτέλεσμα να θυσιάσεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου. Να ξέρεις πάντως ότι γρήγορα θα περάσουν ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις και να μην ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση. Και πρέπει πάση θυσία, να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Κριό σου χαρίζει τις θετικές του επιρροές για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου! Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις πολλές κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, να ξέρεις πως αυτό θα αλλάξει με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου που θα σου γνωρίσει ένα άτομο που θα σε γοητεύσει με την εξυπνάδα του.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη θα πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και στάση απέναντι στα τεκταινόμενα ώστε να βγεις αλώβητη από τις δοκιμασίες που θα έρθεις αντιμέτωπη. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό θα σε αναγκάσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου ενώ αξίζει τον κόπο κάποιες στιγμές να γίνεις λίγο πιο ριψοκίνδυνη και τολμηρή στις επιλογές σου. Το Σαββατοκύριακο να ξέρεις ότι η τύχη θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου και αυτήν την περίοδο θα καταπλήξει τον περίγυρό σου! Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και εξακρίβωσε αν όντως αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι σου ή αν είναι όντως αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένη. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν. Αν είσαι single, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς και την τύχη σου, χωρίς όμως να πάθεις εμμονή.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου, με τον Ερμή στον Κριό να σε ευνοεί θα κινείται με χιλιάδες στροφές αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και να τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου από τη μία θα σε βοηθήσει να βρεις περιοδικές λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν, από την άλλη θα σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις σε κάποια ζητήματα που ακόμη δεν είσαι έτοιμη. Θα πρέπει όσο μπορείς να είσαι λογική στα κριτήριά σου ώστε να επιλέξεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Η Αφροδίτη που κινείται στον Κριό σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι singles, δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς και παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό, τι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές υποχρεώσεις αλλά θα έχεις και αρκετό τρέξιμο στην καθημερινότητά σου. Με τον κυβερνήτη σου Δία στο ζώδιο του Ζυγού σε ανάδρομη πορεία είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπη με γραφειοκρατικά θέματα αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Υπάρχει κίνδυνος τα συγγενικά σου πρόσωπα να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικά μαζί σου αλλά εσύ από την πλευρά σου μπορείς να είσαι αποφασιστική σε αυτά που θα διεκδικήσεις. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοούν να ξέρεις ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα είναι καλή αυτήν την περίοδο και θα μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη αν ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας και δείξεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε καλά και οι δύο. Και αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το άτομο εκείνο που θα σε γεμίζει ψυχικά, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις θετικές επιρροές του Ερμή από τον Κριό θα έρθει και η καινούρια γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου με το δυναμισμό που έχεις. Μεσοβδόμαδα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Σκορπιό μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπη με απρόβλεπτες ανάγκες που θα προκύψουν και θα πρέπει να βρεις τρόπους να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Πρόσεξε με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό την Τετάρτη να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις επιπόλαιες κινήσεις χωρίς όφελος. Αισθηματικά θα έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στον Κριό που σου χαρίζει ταμπεραμέντο και θετικούς οιωνούς σε ξαφνικές συναντήσεις με θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτές τις ημέρες χρειάζεται να αντιληφθείς έγκαιρα τα όποια μηνύματα σου δοθούν από το σύντροφό σου και να πράξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου και αυτά που προστάζει η καρδιά σου. Αν αισθάνεσαι πνιγμένη ή στάσιμη μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές που θα σου ανατρέψουν την κατάσταση. Αν είσαι single, πλησίασε το άτομο που σε γοητεύει και εξέφρασέ του τον έρωτά σου.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, άφησέ τες από την Πέμπτη και μετά που θα έχει απομακρυνθεί η αρνητική επιρροή της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο Σκορπιό. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις πολύ στον τομέα των σχέσεών σου. Να προσέχεις σε ποιους θα εμπιστευτείς τα μυστικά και τις έγνοιες σου γιατί με τις αρνητικές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα στο Σκορπιό υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις δυσάρεστες εκπλήξεις από κάποια προσωπικά σου μυστικά που θα έρθουν στο προσκήνιο. Το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα είναι ευνοϊκότερα για εσένα και οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να δράσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου κάνε κινήσεις να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή σου. Μην τον αφήνεις στην "άκρη" και μην του προκαλείς τη ζήλια του χωρίς λόγο. Αν είσαι single, ο καιρός για να βρεις έναν συνοδοιπόρο είναι πολύ κοντά σου.

Επαγγελματικές
Τα καταφέρνεις στη δουλειά σου μια χαρά. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα και κυρίως απόφυγε να μεταφέρεις την υπερέντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγει εκτός προϋπολογισμού. Από την Πέμπτη και μετά προσπάθησε να διευθετήσεις χρήματα που χρωστάς ή σου χρωστάνε.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις θετικές συγκυρίες που θα σου φτιάξουν το κέφι. Η ενέργειά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλές από τις εκκρεμότητές σου. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να σε ευνοούν από τον Κριό οι κοινωνικές επαφές και οι μετακινήσεις θα δώσουν έναν πιο ευχάριστο αέρα στην καθημερινότητά σου. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της θετικής σου ματιάς.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας αρκετά καλά αλλά πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, ώστε να καταλάβει και εκείνο τι νιώθεις. Και επιτέλους, κάνε κάτι πρωτοποριακό το Σαββατοκύριακο που θα σε κάνει να περάσεις καλά. Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και με λογικά επιχειρήματα προσπάθησε να τους μεταπείσεις να τα ακολουθούσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.
TA ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προβλέψεις από 8 έως 15 Μαΐου 2017 Reviewed by anna on 7.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.