Top Ad unit

Survivor: 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι η Λάουρα θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού


Έχοντας νωπές ακόμα τις πληγές μας από την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ, του εξωτικού αυτού αγοριού, του δαιμόνιου ανατολίτη, που δεν εφησυχάζει ποτέ και που ήταν κυριολεκτικά το απόλυτο μαμούνι της Δομινικανής Δημοκρατίας
-να τα λέμε και σωστά μη μας μαλώσει ο Σάκης-, και σε μία προσπάθεια να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί αποχώρησε ένας σοβαρός διεκδικητής του επάθλου, είπαμε να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης, και να αναδείξουμε το νέο απόλυτο φαβορί.

Με τη γνωστή πια αφαιρετική μέθοδο, και χωρίς να θέλω να σε ταράξω την ηλιόλουστη αυτή μέρα αγαπημένη αναγνώστρια και αναγνώστη, δηλώνω ορθά κοφτά, ότι τελικό βλέπουμε Λάουρα Νάργες. Ναι ξέρω θα διαφωνήσεις και ναι θα μου προβάλλεις πληθώρα επιχειρημάτων για να με πείσεις. Θα στα αντικρούσω όμως, μιας και μπορώ να σε πείσω, ότι το ξανθό κορίτσι με τις κοτσίδες, είναι μακράν η πιο έξυπνη παίκτρια του νησιού.

Φυλάει τα νώτα της: Είναι σχεδόν προκλητικό το πόσο συγκλονιστικά προσεκτική είναι σε αυτά που λέει και κάνει. Δεν κράζει, δε λέει κακίες και δεν ασχολείται με μικρότητες. Πιθανότατα να σιχαίνεται όλο τον κόσμο ίσως και να σχεδιάζει υποχθόνια την εξόντωσή του. Ωστόσο, ακόμα και στις ατομικές συνεντεύξεις δεν έχει πει το παραμικρό αρνητικό για κανέναν. Λάουρα, συγχαρητήρια και μόνο για την αυτοσυγκράτησή σου.

Μας κοροϊδεύει on our faces: Λίγες μέρες πριν είχαμε παρακολουθήσει την ξανθομαλλούσα Λάουρα να παθαίνει ντουβρουτζά (aka κρίση πανικού) λίγο πριν από κρίσιμο αγώνισμα-αν θυμάστε έπρεπε να κατέβει με σαμπρέλα μία νεροτσουλήθρα που θα σνόμπαρε ακόμα και 2χρονο-με αποτέλεσμα φυσικά να μην αγωνιστεί. Λίγες μέρες μετά τη βλέπουμε να κρεμιέται στις ζούγκλες του νησιού (ουρλιάζοντας προφανώς από ενθουσιασμό) ενώ τα videos που κυκλοφόρησαν και τη δείχνουν να διασκεδάζει σε θαλάσσια πάρκα έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Παρόλα αυτά, εξακολουθούμε να αγχωνόμαστε για τις κρίσεις της Λάουρα αλλά και την υψοφοβία της. Λάουρα είσαι τεράστια.

Έχει καταφέρει το απόλυτο: Και αυτό είναι να τη συμπαθούν όλοι. Συμπαίκτες, αντίπαλοι πιθανότατα και η παραγωγή. Έχει πιάσει στενές φιλίες με τους Μα-χη-τες ενώ έκανε άνοιγμα και στον Τσανγκ o oποίος είχε δηλώσει αδυναμία προς το πρόσωπό της. Με λίγα λόγια, ακόμα και μετά την ένωση θα είναι πολύ δύσκολο να ψηφιστεί αρνητικά, μιας και δε δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση. Και όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι σημαντικότερο από το αγωνιστικό κομμάτι.

Απαρνήθηκε το Χανταμπακισμό: Την ίδια στιγμή που όλοι ψήφιζαν Ντάνο προς αποχώρηση –σαφώς όχι με αγωνιστικά κριτήρια- στην ψηφοφορία αμέσως μετά την αποχώρηση του όχι και τόσο συμπαθή Χανταμπάκη, εκείνη κινήθηκε… σκουληκιάρικα και αντάλλαξε ψήφους με τον κολλητό της Κώστα Κοκκινάκη! Είτε το πρότεινε η ίδια, είτε όχι, φάνηκε ότι απέχει από τη γνωστή πια κλίκα, και αισθάνεται τόσο άσχημα που θα πρέπει να ψηφίσει κάποιον, που η μόνη λύση θα ήταν να… καταδείξει κάποιον που απέχει από κλίκες και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Και μέσα σε όλα τα άλλα: Έχει αρχίσει να κερδίζει αγωνίσματα. Σαφώς μένει πολύ πίσω στο στίβο και σε ό, τι έχει να κάνει με τρέξιμο και εμπόδιο, αλλά και μόνο το γεγονός ότι το τελικό στάδιο απαιτεί στόχο, αρκεί για να δώσει στη Λάουρα νίκες από το πουθενά. Plus η απίστευτη αστοχία της Ελισάβετ… Πολύ θέλει ο άνθρωπος;

Πηγή: queen.gr
Survivor: 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι η Λάουρα θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού Reviewed by kamikaze.gr on 4.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.