Top Ad unit

Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη νευρική ανορεξία! PHOTOS



Μία ερωτική απογοήτευση, μία μεγάλη εξαπάτηση από τον άντρα που αγάπησε ήταν αρκετά για να φτάσει η Άβα Γαλανοπούλου στο... τέρμα!



Λύγισε, πόνεσε, σχεδόν κατέρρευσε όμως βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί ξανά πάλι στα πόδια της και να κάνει μία νέα αρχή. Η αγαπημένη ηθοποιός που εγκατέλειψε τα πάντα για το χατίρι ενός άντρα με τον οποίο συνεχίζει να βρίσκεται στα δικαστήρια λόγω οικονομικών διαφορών τους, πλέον μπορεί και χαμογελά ξανά. «Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σα να μου έσπαγαν τα κόκαλα... Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι... Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της στην Real η ίδια.

Πλέον πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όμως ευτυχώς προς το καλύτερο σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση. Η ηθοποιός πλέον, αδύνατη αλλά όχι άρρωστη και σε πολύ καλύτερη διάθεση έκανε βραδινή έξοδο. Και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τον γνωστό pr man Νεκτάριο Σκαμνάκη και την Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε την παρακάτω...




Άβα Γαλανοπούλου: Δείτε πώς είναι σήμερα μετά τη νευρική ανορεξία! PHOTOS Reviewed by kamikaze.gr on 7.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.