Top Ad unit

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει το πρώτο του παιδί!



Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδί.


Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2015, σε έναν άκρως νεανικό και καλοκαιρινό γάμο!

Η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε ο σύζυγός της ηθοποιός και συμμετέχων στο YFSF, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Είναι πέντε μηνών τώρα. Όσο αφορά την εμπειρία, να πω ότι οι γυναίκες είναι ηρωίδες, αλλά οι πραγματικοί ήρωες σε αυτό όλο, είναι οι αφανείς ήρωες, είναι οι άνδρες. Νομίζω δεν το έχουμε καταλάβει και οι δύο τόσο έντονα (ότι θα έρθει ένα παιδί στην οικογένεια. Πολλά δεν καταλαβαίνουμε εγώ με την Αντιγόνη. Και το ότι παντρευτήκαμε δεν το πολυκαταλάβαμε», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου μίλησε για τις... ορμόνες της συζύγου του που όπως είπε είναι σαν την εκτύπωση του καρδιογραφήματος. «Απλά δεν ξέρεις τι να περιμένεις», είπε χαριτολογώντας ενώ περιέγραψε το πόσο ευσυγκίνητη έχει γίνει η Αντιγόνη Ψυχράμη:«Σηκώνεται το πρωί, πετυχαίνει μια ταινία στο τέλος της, την οποία δεν έχει δει, βλέπει να πεθαίνει η γιαγιά και κλαίει!», είπε.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ περιμένει το πρώτο του παιδί! Reviewed by kamikaze.gr on 9.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.