Top Ad unit

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Τα πράγματα στη ζωή σου επιτέλους ξεκαθαρίζουν και ανεπηρέαστος από την ευαισθησία που σε διακατείχε μέχρι τώρα θα τα βάλεις όλα σε σειρά. Απόβαλε κάθε τάση εσωστρέφειας και βρες την ηρεμία μέσα από συναναστροφές με φιλικά άτομα. Μείνε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες και θα ανέβει σημαντικά η ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου για να μην βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφο σου. Η μέρα σε ευνοεί να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Κυριακή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.

Ταύρος
Έχεις στα σκαριά πολλά ανατρεπτικά σχέδια, αλλά για τη στιγμή κάνε πιο σίγουρα και σταθερά βήματα. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές κινούνται σε καλά επίπεδα και θα επανεξετάσετε φλέγοντα ζητήματα. Συζήτησε ανοιχτά με τους άμεσα εμπλεκόμενους σε υποθέσεις που απαιτούν άμεση ρύθμιση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δείξε σήμερα όλη την καλή σου διάθεση στον άνθρωπο σου, για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες επικρατούν και εξακολουθούν να σας στεναχωρούν. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά προσπάθησε να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επικοινωνήσεις με επιτυχία και πρέπει να το εκμεταλλευτείς αυτό, ειδικά αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αρκετό άγχος, αλλά καλό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα και κυρίως ότι δεν μπορείς να τα κάνεις την ίδια στιγμή. Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες για να καταφέρεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου, βγαίνουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει γιατί τα έξοδα αυξάνονται.Δίδυμοι
Βιώνεις μια μέρα επαναξιολόγησης των δεδομένων και θα επαναπροσδιορίσεις την γενικότερη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα καταφέρεις επίσης, να βάλεις στη θέση τους όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να σου προκαλούν δυσκολίες και σε πτοούν. Οι εκκρεμότητες που δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά θα δρομολογηθούν άμεσα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε ότι μπορείς για να πλησιάσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και το θάρρος σου θα σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία την ώρα που προκύπτει και να μην αφήνεις τα προβλήματα να μαζεύονται. Είναι καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό είναι να ηρεμήσεις γιατί τελευταία ξεσπάς σε συνεργάτες σου από την πολύ κούραση που νιώθεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση και με λίγη καλή διαχείριση θα μπορέσεις να φέρεις μια ισορροπία.Καρκίνος
Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά θετική για εσένα. Ευκαιρία λοιπόν να βάλεις σειρά στις υποχρεώσεις σου και να προχωρήσεις στην τακτοποίησή τους. Αυτό θα σε ξεμπλοκάρει σημαντικά. Θα έχεις και ορισμένες νέες γνωριμίες. Μην τις πάρεις αψήφιστα, γιατί μελλοντικά θα σε ωφελήσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή είναι διάφορα αυτά που σε προβληματίζουν αλλά ίσως οι απαντήσεις βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά. Κάνε ότι μπορείς για να δείξεις στον σύντροφό σου την αγάπη σου και αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, άλλαξε λίγο τις απαιτήσεις σου και γίνε πιο θετικός σε ορισμένες καταστάσεις και άτομα που γνωρίζεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μια έντονη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό. Με τη διάθεση για δραστηριοποίηση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου είσαι εκτός του προϋπολογισμού σου και πρέπει να κινηθείς με ωριμότητα για να συγκρατήσεις τα έξοδά σου.Λέων
Παλιά αδιευθέτητα ζητήματα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κι εσύ είσαι αναγκασμένος να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Όταν απαλλαγείς από το παρελθόν θα έχεις διάθεση για νέα ξεκινήματα μακριά από σκοτούρες. Μην αποτραβιέσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο, γιατί η ψυχολογία σου θα μειωθεί κατακόρυφα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν αλλά με ηρεμία και πρόγραμμα μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.Παρθένος
Εκμεταλλεύσου το σημερινό κλίμα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις. Μην επιχειρείς νέα ξεκινήματα και μην προχωρήσεις στη δρομολόγηση καινοτόμων ιδεών. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει πρώτα να κλείσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ζητήματα κοίταξε σήμερα να περάσεις καλά και να μην αναλωθείς σε εντάσεις. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Κι εσύ που παλεύεις με την μοναξιά σου, ετοιμάσου να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα έρθει στην αγκαλιά σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες μάλιστα θα είναι καθοριστικές. Σκέψου καλά τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Σύντομα θα φτιάξουν και τα οικονομικά σου. Συνέχισε τον προγραμματισμό σου για να μην ξεφύγεις.Ζυγός
Η ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο στόχαστρο. Ασχολήσου μεν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζονται, αλλά με τίποτα μην αμελείς τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Αισθηματικές
Πέρασε σήμερα χρόνο με τον σύντροφό σου τον οποίο έχεις παραμελήσει τελευταία. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα ανάμεσα σας για να προχωρήσεις σε νέες βάσεις. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, βγες με φίλους και πέρασε ένα όμορφο βράδυ. Αν δείχνεις καλά, τα φλερτ δεν θα λείψουν!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά και έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις ακόμα και λάθη του παρελθόντος με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποιοι συνάδελφοι σου. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί η χαλαρότητα της σημερινής μέρας σε οδηγεί σε έξοδα και τα περιθώρια σου είναι ανύπαρκτα.Σκορπιός
Οι πλανήτες στο σύνολό τους, θα σου χαρίσουν προοπτικές βελτίωσης και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Κινήσου μεθοδικά και με στρατηγική και μόνο κατόπιν σοβαρής σκέψεις να προβείς σε αποφάσεις. Άνθρωποι από το πολύ κοντινό σου κύκλο θα αποκαλυφθούν και θα δεις ότι τόσο καιρό ανοιγόσουν και εμπιστευόσουν χωρίς σωστό κριτήριο. Γίνε πιο επιφυλακτικός στο εξής και κράτησε δίπλα σου λίγους και καλούς.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αφού η ερωτική διάθεση που νιώθεις σε βοηθά να ξεπεράσεις διάφορα προβληματάκια που υπάρχουν στην σχέση σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια για να εντυπωσιάσεις με τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, δεν πρέπει να σε απασχολούν γιατί με την σκληρή σου δουλειά τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Νέες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται και με λίγο προγραμματισμό θα υλοποιήσεις σύντομα τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλαξε τις συνήθειές σου για να δεις αποτέλεσμα.Τοξότης
Το ηθικό σου αναπτερώνεται σήμερα βλέποντας τις υποθέσεις σου να παίρνουν ένα τέλος. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι δυσκολίες συνεννόησης και οι παρεξηγήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Εσύ από την μεριά σου κοίτα να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ερωτική σου διάθεση είναι σήμερα ανεβασμένη και νιώθεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος κάνε καλύτερες και πιο αυστηρές επιλογές στους ανθρώπους που αφήνεις να σε πλησιάσουν γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα καθώς βρίσκεσαι σε μια ένταση και δραστηριοποιείσαι γύρω από διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μπορείς λοιπόν να σκεφτείς νέα ξεκινήματα ή προτάσεις που θα ανεβάσουν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, χρέη του παρελθόντος σε αγχώνουν ιδιαίτερα, αλλά με λίγη συνέπεια θα αποφύγεις την πίεση.Αιγόκερως
Έχεις πάρει τα πάνω σου και σήμερα θα καταφέρεις να λύσεις ότι σε κρατάει πίσω. Και τα οικογενειακά σου όμως που διένυαν μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες, φαίνονται να μπαίνουν σε τάξη. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ό, τι δεν σε αφορά και επηρεάζει άμεσα γιατί ίσως περιπλέξεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δες τι δεν πηγαίνει καλά και άλλαξε το όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το να αφήνεις τη σχέση σου στη μοίρα της δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο έναν χωρισμό, που σίγουρα δεν το θέλεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, γίνε κοινωνικός σήμερα και δεν θα χάσεις! Η μέρα ευνοεί βόλτες και φλερτ και ίσως κιόλας ξεκινήσεις τώρα μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα κάποιες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις και θα παίξουν ρόλο στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και σε έχουν αποδιοργανώσει. Μπορείς επίσης να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, αν δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου θέλουν μετρημένες κινήσεις. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.Υδροχόος
Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά εμπόδια στο δρόμο σου και δε θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ό, τι παραμένει άλυτο. Μόνο αν απαλλαγείς από το παρελθόν θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Διατήρησε οπωσδήποτε ένα μέτρο στις αντιδράσεις σου, γιατί αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, να μοιραστείς μαζί του τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος είναι και στο χέρι σου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου. Πάρε εσύ την απόφαση και όλα θα γίνουν όπως θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έρχονται αρκετές αλλαγές αλλά δεν θα είναι για το κακό σου. Προσπάθησε απλώς να μην αγχωθείς και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μείνε προσηλωμένος στο πρόγραμμα σου και μην δίνεις περιθώρια στους άλλους να επεμβαίνουν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση αρκετά πιεστική. Κάνε ό, τι μπορείς για να μειώσεις έξοδα.Ιχθείς
Σήμερα οι απατήσεις στη ζωή σου θα είναι αυξημένες και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι σωστά οργανωμένος και να κινείσαι με ηρεμία και σύνεση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύση στα ζητήματά σου που για καιρό σε πίεζαν.

Αισθηματικές
Οι επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Ζυγό αυτό το βράδυ θα σε κάνουν να ασχοληθείς ουσιαστικά με τη σχέση σου και με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, κάνε την αυτοκριτική σου για να δεις τι σε κρατάει σε αυτή την παγιωμένη κατάσταση και βρες τρόπους να το αλλάξεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σήμερα προωθούνται ικανοποιητικά. Μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε ανακουφίσουν. Γενικά είσαι σε μια καλή φάση και οι οιωνοί είναι θετικοί για να την συντηρήσεις.Πηγή: tlife.gr
ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2017 Reviewed by kamikaze.gr on 6.5.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.