Top Ad unit

Survivor: Αυτή Είναι Η Αλήθεια για την Παπαδοπούλου που ΚΑΝΕΙΣ δεν Γράφει!


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να είναι απόλυτη και ξεροκέφαλη αλλά έχει περάσει πολλά και αντιλαμβάνεται πλήρως πότε πρέπει να αποχωρήσει από κάπου και πότε πρέπει να παραμείνει. Άλλωστε έχει εμπειρία και στο παρελθόν από τηλεοπτική έκθεση και πλέον μεγαλύτερη σε ηλικία και ωριμότερη, μπορεί ακόμη κα...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να είναι απόλυτη και ξεροκέφαλη αλλά έχει περάσει πολλά και αντιλαμβάνεται πλήρως πότε πρέπει να αποχωρήσει από κάπου και πότε πρέπει να παραμείνει. Άλλωστε έχει εμπειρία και στο παρελθόν από τηλεοπτική έκθεση και πλέον μεγαλύτερη σε ηλικία και ωριμότερη, μπορεί ακόμη και σε κακές συνθήκες με πολλά νεύρα και ένταση να πάρει σωστές αποφάσεις.

Είναι δεδομένο πώς η Ειρήνη έχει αποχωρήσει. Μόνο που την επιθυμία της αυτή την είχε εκφράσει και στο παρελθόν. Όταν πρωτοξεκίνησε η ένταση με τους συμπαίκτες της.

Τότε οι άνθρωποι της παραγωγής την είχαν μεταπείσει. Πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Με κόντρες και εντάσεις που συνοδευόταν με άσχημες εκφράσεις, τις οποίες βεβαίως δεν θα τις δούμε ποτέ μιας και κόπηκαν όλες στο μοντάζ.



Η αλήθεια είναι πως η Ειρήνη είναι τραγουδίστρια. Δεν είναι κρεατάκι στη μηχανή κανενός, συμπαίκτη της. Πληροφορίες αναφέρουν πώς η απομόνωσή της- στιγμές της οποίας είδαμε και κατα την διάρκεια των επεισοδίων- την βοήθησαν ώστε να σκεφτεί τι θέλει. Μετά την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς, έμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τρείς μέρες, δεν επικοινώνησε με κανέναν οικείο της και ανακοίνωσε στην παραγωγή πώς η απόφαση της είναι οριστική.

Το κακό είναι πως χωρίς την Ειρήνη το παιχνίδι χάνει πολύ… και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στο κομμάτι της ίντριγκας. Ωστόσο στη φάση που ήταν η περαιτέρω συμμετοχή της θα την «έκαιγε» περισσότερο… και δεν θα της έδινε αυτά που προσδοκούσε. Άλλωστε αυτό για το οποίο μπήκε στο παιχνίδι το κατάφερε…Δεν επιδίωκε ποτέ το έπαθλο αλλά να επανέλθει σωστά στην επικαιρότητα…

Έξυπνο… Αρκεί να το κεφαλαιοποιήσει σωστά…
via
Survivor: Αυτή Είναι Η Αλήθεια για την Παπαδοπούλου που ΚΑΝΕΙΣ δεν Γράφει! Reviewed by anna on 19.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.