Top Ad unit

Πιέσεις δέχεται ο Μάριος να αποχωρήσει από το Survivor


Πολλές οι πιέσεις έμμεσες και άμεσες και από διάφορες πλευρές στο δυνατό χαρτί των "Μαχητών" να αποχωρήσει "οικιοθελώς" από το παιχνίδι!

Την ώρα που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, άλλως ο "τρελός Κύπριος" του Survivor, δεν έχει ακόμα αναρρώσει από τα τραύματά του, τα οποία τον έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι, πιέσεις έχουν αρχίσει και του ασκούνται προκειμένου αυτός να αποχωρήσει από παιχνίδι του ΣΚΑΪ.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα reporter.com.cy, η μητέρα του "τρελού Κύπριου" είναι σε πολύ ανήσυχη κατάσταση, καθώς δεν επείσθη ούτε από τα μέλη της παραγωγής, ούτε και από την ολιγόλεπτη συνομιλία της με τον γιο της ότι η κατάστασή του είναι τέτοια που να του επιτρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιώσεις στο Survivor.
Η κα Λία μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, οπότε και καθησύχασε για λίγο, είδε τις εικόνες από το παιχνίδι όπου ο Μάριος ήταν διασωληνωμένος, εμφανέστατα καταβεβλημένος, ώστε συνειδητοποίησε πως ο γιος της δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση όσο της μετέφεραν η παραγωγή, αλλά και ο ίδιος ο Μάριος, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί καν να περπατήσει, καθώς φέρει τραύματα όλο του το σώμα και για να δέσουν τα κόκαλα και κυρίως τα πλευρά στα οποία χτύπησε κι εκεί πολύ σοβαρά, κάτι που απαιτεί μακροχρόνια ακινησία προκειμένου να αποθεραπευθεί πλήρως.

Η κα Λία, άρχισε να τηλεφωνεί συνεχώς στην παραγωγή προκειμένου να έχει εκ νέου τηλεφωνική συνομιλία με τον γιο της, ενώ επαναλάμβανε ότι θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει αμέσως πίσω στην Κύπρο… Ο Μάριος όμως δεν δείχνει να έχει καμία τέτοια πρόθεση, αρνούμενος κατηγορηματικά να αποχωρήσει.



Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί η παραγωγή να πει στον παίκτη να αποχωρήσει με τον παίκτη να διατηρεί το δικαίωμα έστω κι έτσι να διεκδικήσει ακόμα και το έπαθλο. Σύμφωνα με τις πηγές του reporter.com.cy του λένε πως όλα είναι οκ, ώστε να αναγκαστεί εκείνος να αποχωρήσει από μόνος του κι εκείνοι με την σειρά τους να είναι καλυμμένοι οικονομικά, γιατί θα θεωρηθεί οικειοθελής αποχώρηση. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάριος και δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει. Κάθε μέρα κλαίει και προσπαθεί να αναρρώσει όμως το σώμα του δεν τον "βοηθά" προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο γιατρός του έδωσε 2 εβδομάδες υποχρεωτικής ανάρρωσης και μετά σιγά σιγά να αρχίσει να περπατάει. Ξέρετε τι είναι αυτό; Πάνω από 1 μήνα… Γιατί για 2 εβδομάδες θα είναι μόνιμα ξαπλωμένος και μετά αφού δουν οι γιατροί ότι όλα είναι σταθερά θα αρχίσει δειλά δειλά να κάνει μερικά βήματα… Ποιο αγώνισμα;

Ο ίδιος φέρεται να είναι εξαιρετικά πιεσμένος, κυρίως σε ψυχολογικό επίεδο. Από την άλλη η μητέρα του τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω στην Κύπρο και να σταματήσει να το κάνει αυτό στον εαυτό του. Εκείνος αρνείται κατηγορηματικά και κλαίει συνεχώς… «Εγώ το παιδί μου θέλω να είναι καλά, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν…», είχε πει σε συνέντευξη της, ενώ η παραγωγή φέρεται να μην τους αφήνει να έχουν την επικοινωνία που εκείνη επιθυμεί, καθώς όπως η ίδια αναφέρει την αναγκάζουν να του μιλάει μονίμως σε ανοιχτή ακρόαση…

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Μάριος τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει κάποια από τα πολλά εμπόδια που έχει μπροστά του, παραμένοντας στο παιχνίδι ή αν θα ακούσει τις ικεσίες της μητέρας του και να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.
E-Radio.gr
Πιέσεις δέχεται ο Μάριος να αποχωρήσει από το Survivor Reviewed by anna on 3.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.