Top Ad unit

Survivor: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του και την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε! (Βίντεο)



Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Λάμπρος Χούτος μετά την αποχώρηση του από το Survivor! Ο παίχτης δεν δίστασε να μιλήσει για τις φιλίες του, για την εμπειρία του αλλά και για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του. «Γενικά είμαι χαρούμενος πάρα πολύ, καταρχήν νιώθω τυχερός που μπόρεσα και ήμουν σε αυτό το πα...

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Λάμπρος Χούτος μετά την αποχώρηση του από το Survivor! Ο παίχτης δεν δίστασε να μιλήσει για τις φιλίες του, για την εμπειρία του αλλά και για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του.

«Γενικά είμαι χαρούμενος πάρα πολύ, καταρχήν νιώθω τυχερός που μπόρεσα και ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, βγαίνω πολύ πλούσιος από εδώ από αυτά που έχω ζήσει και γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας τους άλλους ανθρώπους νιώθω ότι έχω την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μου», δήλωσε στη κάμερα.
Διαβάστε παρακάτω…

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό μου πόδι, διότι ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν το κάνω δεν μπορώ να τρέχω ή να περπατώ με μεγάλη διάρκεια, έκανα την τρελά να μην το κάνω και να έρθω, νιώθω υπερήφανος που έχω παίξει μέχρι τώρα! Για να καταφέρεις να μπεις σωστά σε αυτό το group πρέπει να έχεις πάντα σεβασμό στον επόμενο, διακριτικότητα, ευγένεια, καλοσύνη προς τον δίπλα σου».

Ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ποιοι θα του λείψουν πιο πολύ. «Λίγο πολύ όλοι θα μου λείψουνε, όλα τα παιδιά σαφώς αυτοί που πέρναγα λίγο πιο πολύ χρόνο όπως είναι ο Μπο και ο Χρανιώτης». Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:
Survivor: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου μετά την αποχώρησή του και την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που κανείς δεν γνώριζε! (Βίντεο) Reviewed by anna on 21.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.