Top Ad unit

Η τελευταία της επιθυμία ήταν “να πεθάνει όμορφη”. Οι φωτογραφίες από την κηδεία της έχουν αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου!



H Racine Pregunta ήταν στα καλύτερά της όταν διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στα κόκαλα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά για την 20χρονη από τις Φιλιππίνες, ο καρκίνος ήταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο που δεν είχε πολύ χρόνο ζωής μπροστά της.


Η Racine αποδέχτηκε την μοίρα της και είχε μόνο μία τελευταία επιθυμία: ήθελε να “πεθάνει όμορφη”. Αυτό ήταν επίσης και το όνομα της αγαπημένης της ταινίας.

Η Racine άφησε στην οικογένειά της πολύ συγκεκριμένες οδηγίες: ήθελε να θαφτεί φορώντας ένα λευκό στράπλες φόρεμα και ένα στεφάνι στα μαλλιά της από λευκά λουλούδια.

Ήθελε να μοιάζει με την νύφη που δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να γίνει. Με δάκρυα στα μάτια τους, η οικογένειά της υποσχέθηκε να εκπληρώσει την επιθυμία της. Πέντε μέρες μετά, η Racine πέθανε περιτρυγιρισμένη από την οικογένειά της.


Η Racine τοποθετήθηκε δίπλα στον πατέρα της. Η αδερφή της δημοσίευσε φωτογραφίες από την κηδεία της στο Facebook με το μήνυμα: “Σήμερα εκπληρώσαμε την επιθυμία της και είμαι σίγουρη πως τώρα θα χαμογελάει. Αναπαύσου εν ειρήνη Langga.”

Η τελευταία της επιθυμία ήταν “να πεθάνει όμορφη”. Οι φωτογραφίες από την κηδεία της έχουν αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου! Reviewed by kamikaze.gr on 27.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.