Top Ad unit

Η Λεπτομέρεια Που δεν Πρόσεξε ΚΑΝΕΙΣ! Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κατινιά του Χούτου για την Παπαδοπούλου μετά από το μπαράζ του Χανταμπάκη!

ηε

Καλά το έχουμε καταλάβει ότι Χούτος – Χανταμπάκης – Ευρυδίκη και Λάουρα είναι το παρεάκι και η κλίκα που παίζει μπάλα αλλά δεν περιμέναμε από έναν σοβαρό άνθρωπο,επαγγελματία ποδοσφαιριστή να γίνεται μια στιγμή κατίνα, και να μιλάει με τέτοια λόγια απαξιωτικά εναντίον της Παπαδοπούλου πίσω από την π...


Καλά το έχουμε καταλάβει ότι Χούτος – Χανταμπάκης – Ευρυδίκη και Λάουρα είναι το παρεάκι και η κλίκα που παίζει μπάλα αλλά δεν περιμέναμε από έναν σοβαρό άνθρωπο,επαγγελματία ποδοσφαιριστή να γίνεται μια στιγμή κατίνα, και να μιλάει με τέτοια λόγια απαξιωτικά εναντίον της Παπαδοπούλου πίσω από την πλάτη της!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι η Παπαδοπούλου αν δεν της αρέσει που είναι με τους «Διάσημους» θα πρέπει να αποχωρήσει. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι θα την άφηνε εκτός 18αδας στην εξέδρα μετά την τελευταία συμπεριφορά. Δείτε τι ακριβώς είπε:

via

Η Λεπτομέρεια Που δεν Πρόσεξε ΚΑΝΕΙΣ! Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κατινιά του Χούτου για την Παπαδοπούλου μετά από το μπαράζ του Χανταμπάκη! Reviewed by anna on 7.4.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.