Top Ad unit

Ρίχνει Listerine σε λίγο Βαμβάκι και το Τρίβει στις Μασχάλες της. Μετά από μερικά λεπτά, μένει έκπληκτη από το Αποτέλεσμα!



Το Listerine με το που δημιουργήθηκε, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται μόνο ως στοματικό διάλυμα.


Εφευρέθηκε το 1879 και ήταν ένα χειρουργικό αντισηπτικό που χρησιμοποιούνταν για διάφορους σκοπούς. Άρχισε να διατίθεται στην αγορά σαν στοματικό διάλυμα κατά της κακοσμίας, τη δεκαετία του 1970!

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες χρήσεις του Listerine:
Καθαρίστε τις οθόνες σας

Βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα μαλακό πανί και χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τις οθόνες σας από τη βρωμιά και τις δαχτυλιές.
Απαλλαγείτε από τους ψύλλους του σκύλου

Τρίψτε λίγο Listerine στο δέρμα του σκύλου σας για την εξάλειψη των ψύλλων, αντί να χρησιμοποιήσετε ακριβά προϊόντα γεμάτα χημικές ουσίες.
Εξαλείψτε τις οσμές των σκουπιδιών

Βρέξτε μια χαρτοπετσέτα με Listerine και βάλτε τη στα σκουπίδια, για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μυρωδιές και να προσδώσετε ένα ωραίο και φρέσκο άρωμα στο χώρο σας.
Καταπολεμήστε τα βακτήρια και τις οσμές της μασχάλης

Ρίξτε λίγο Listerine σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε τις μασχάλες σας. Θα καταπολεμήσει τα βακτήρια και θα αφήσει μια ωραία μυρωδιά.
Καταπραΰνει από τα τσιμπήματα των εντόμων και τη φαγούρα

Βάλτε Listerine στα τσιμπήματα και ανακουφιστείτε από τον κνησμό. Είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τα τσιμπήματα από δηλητηριώδεις κισσούς ή δηλητηριώδεις βελανιδιές.
Καθαρίστε την τουαλέτα

Ρίξτε λίγο Listerine σε ένα μπολ και χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα για να τρίψετε την τουαλέτα και να προσδώσετε ένα λευκό χρώμα και ένα φρέσκο άρωμα.
Καταπολεμήστε τους μύκητες

Ετοιμάστε ένα ποδόλουτρο με Listerine και αφήστε τα πόδια σας σε αυτό για μισή ώρα. Είναι μια καλή θεραπεία κατά των μυκήτων.
Καταπολέμηση της πιτυρίδας

Κάντε μασάζ με λίγο Listerine στο τριχωτό της κεφαλής, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.
Απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα

Ανανεώστε την οδοντόβουρτσά σας με Listerine, αφήνοντάς την για λίγες ώρες με σε αυτό για απολύμανση.
Καταπολεμήστε την ακμή

Εφαρμόστε Listerine στα σπυράκια δύο φορές την ημέρα. Το πρόσωπό σας θα γίνει καθαρό και λαμπερό και πάλι.

Credit: Healthyfoodhouse

Πηγή: entypwsiako.com/

Ρίχνει Listerine σε λίγο Βαμβάκι και το Τρίβει στις Μασχάλες της. Μετά από μερικά λεπτά, μένει έκπληκτη από το Αποτέλεσμα! Reviewed by kamikaze.gr on 14.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.