Top Ad unit

Την ΠΡΟΔΩΣΕ το Facebook! Δείτε Για Πρώτη Φορά τη Χλιδάτη Ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ΠΡΙΝ το Survivor!


Κατάφερε και προκάλεσε αρκετό σάλο γύρω από το όνομά της όταν θέλησε να θέσει σε υποψηφιότητα τον αγαπημένο παίκτη όλης της Ελλάδας, και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού, Γιώργο Αγγελόπουλο. Πόσο όμως πράγματα γνωρίζουμε πραγματικά για την αθλητικογράφο του Σκάι; Διαβάστε παρακάτω.. Η Ευρυδίκη Βαλ...

Κατάφερε και προκάλεσε αρκετό σάλο γύρω από το όνομά της όταν θέλησε να θέσει σε υποψηφιότητα τον αγαπημένο παίκτη όλης της Ελλάδας, και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πόσο όμως πράγματα γνωρίζουμε πραγματικά για την αθλητικογράφο του Σκάι; Διαβάστε παρακάτω..


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει εργαστεί σκληρά για να αποκτήσει την ζωή που είχε ως τώρα και θα συνεχίζει να έχει όταν αποχωρήσει (πότε;) από τον Άγιο Δομίνικο με τις βαλιτσούλες της στο χέρι.

Ωστόσο, η ζωή της πριν μπει στο παιχνίδι ήταν, θα την χαρακτήριζε κανείς, μαγευτική. Το πόσο δυσκολεύεται να συνηθίσει στον Άγιο Δομίνικο την ζωή και τις στερήσεις που της έχουν επιβληθεί είναι γεγονός και ο λόγος; Αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα θα σταματήσετε να αναρωτιέστε το γιατί.

Έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο, σχεδόν, τι εσωτερικό τι εξωτερικό! Τα στιγμιότυπα μιλούν από μόνα τους:











Έτσι θα κατέβεις 4 Νούμερα στα Ρούχα σου μέχρι το Πάσχα! Δες ΤΩΡΑ!
































































youweekly.gr
Την ΠΡΟΔΩΣΕ το Facebook! Δείτε Για Πρώτη Φορά τη Χλιδάτη Ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ΠΡΙΝ το Survivor! Reviewed by anna on 27.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.