Top Ad unit

Ο γόης του Καρά Σεβντά αρραβωνιάστηκε



Το αγαπημένο, και ένα από τα πιο όμορφα, ζευγάρι της Τουρκίας αρραβωνιάστηκε.
Ο γνωστός σε όλους μας από το σίριαλ «Καρά Σεβντά» Burak Özçivit και η εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια αγαπημένη του Fahriye Evcen αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ήδη πολύ ρομαντική ιστορία τους.




Ο αρραβώνας έγινε αυτή την εβδομάδα στο Solingen της Γερμανίας, όπου ζει η οικογένεια της Fahriye Evcen, η οποία είναι επίσης πολύ γνωστή ηθοποιός στην Τουρκία. Επειδή και οι δυο τους, επί του παρόντος δουλεύουν σε τηλεοπτικές παραγωγές στη γείτονα, ζήτησαν ολιγοήμερη άδεια από τις δουλειές τους, επικαλούμενοι ειδικούς λόγους, χωρίς να εξηγήσουν σε κανέναν τι σκόπευαν να κάνουν.

Ο αρραβώνας έγινε γνωστός από φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και έτσι όλοι κατάλαβαν ότι ο ερωτοχτυπημένος Burak έσπευσε στη Γερμανία και την οικογένεια της καλής του, για να δείξει ότι ο σκοπός του είναι καλός και σοβαρός. Οι φωτογραφίες του αρραβώνα έγιναν viral στην Τουρκία και μάλιστα στο Τουίτερ έγινε χαμός καθώς οι χρήστες σχολίασαν με χιούμορ αλλά και… χολή το όλο σκηνικό. Την τιμητική της στα σχόλια είχε η κουρτίνα μπροστά από την οποία φωτογραφήθηκε το ζεύγος.

Οι φωτογραφίες από τον αρραβώνα




Ο Burak με την οικογένειά του στη Γερμανία, όπου πήγαν για να ζητήσουν την Fehriye

Οι δυο τους είχαν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ένα γενέθλιο πάρτι έμελλε να εξελιχθεί στο ρομαντικό γεγονός της χρονιάς. Ο Burak Özçivit στις 23 Δεκεμβρίου έγινε 32 ετών και η Fehriye θέλησε να το γιορτάσουν με ένα πάρτι-έκπληξη στο οποίο ήταν καλεσμένοι κρυφά όλοι οι φίλοι και συγγενείς του πανέμορφου ηθοποιού. Η έκπληξη όμως που της επεφύλασσε εκείνος ήταν ακόμα μεγαλύτερη… Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της βραδιάς, ο Burak γονάτισε μπροστά της και βγάζοντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, που σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο κόστιζε 90.000 λίρες (ήτοι περίπου 23.000 ευρώ), τη ρώτησε αν θα γίνει γυναίκα του. Η Evcen ξέσπασε σε κλάματα και υπό τις φωνές του πλήθους που την παρότρυναν να πει Evet (ναι), απάντησε: «Ναι, για πάντα!».

Η πρόταση γάμου


Το ζευγάρι ζει μαζί τα τελευταία χρόνια και, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, είναι πολύ αγαπημένο. Αλλωστε σε πάρα πολλά βίντεο από κοινές εμφανίσεις τους φαίνεται ότι και οι δύο ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.
Ο γόης του Καρά Σεβντά αρραβωνιάστηκε Reviewed by kamikaze.gr on 11.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.