Top Ad unit

Αδικοχαμένοι Έλληνες Ηθοποιοί: Aυτoκτoνίες, δολοφονίες και τροχαία…Προσωπικά δράματα και εμμονές…[photos]


Απόρριψη, αποτυχία, ανεργία, επιστροφή στα ράφια των αζήτητων ηθοποιών…



προσωπικά δράματα και εμμονές οδήγησαν πολλούς γνωστούς Έλληνες στο απονενοημένο διάβημα της αυτοκτονίας.Ρένα Παγκράτη



Και ποιός δεν θυμάται τη πικάντικη Κερκυραία Ρένα Παγκράτη στο πάλαι ποτέ “Λούνα Παρκ”, στις επιτυχημένες κωμωδίες με συμπρωταγωνιστή της τον Στάθη Ψάλτη και την Καίτη Φίνου, στο ρόλο της χαζούλας και της αιώνια ερωτευμένης με τους ωραίους ήρωες-συμπρωταγωνιστές της, όσο και τις εκατοντάδες βιντεοκασέτες τη δεκαετία του ’80.

Ώσπου κάποια στιγμή η ανεργία και η οικονομική δυσπραγία της χτύπησαν την πόρτα για πολλά χρονια. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της στις 25η Ιουνίου του 1998, παίρνοντας υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Λευτέρης Βουρνάς

Ένα από τους γόητες του ελληνικού κινηματογράφου. Ζεν πρεμιέ, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και τον πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη, τη Μπέτυ Λιβανού, την Νόρα Βαλσάμη.

Τον Ιούνιο του 1987 έδωσε φριχτό τέλος στη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Βούλα, αφού πρώτα είχε κόψει τις φλέβες του με ξυράφι!

Βάσος Ανδριανός

Άλλος ένας ηθοποιός που είχε γράψει την ιστορία του στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση. Έγινε γνωστός από τον χαρακτηριστικό ρόλο του Αλέξη στον “Μεθοριακό Σταθμό” τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1970. Επίσης πρωταγωνιστούσε στις σειρές “Η γειτονιά μας” (1972, ΥΕΝΕΔ), “Φόβος και Πάθος” (1990, ΑΝΤ1) και στο “Εμείς και οι άλλοι” (1992, ΕΤ2).

Στα τέλη του 1990 ο ηθοποιός υπέφερε από κατάθλιψη, πράγμα που τον εμπόδιζε να εργαστεί.Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Παπαδόπουλος.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Στις 4 Ιουνίου 2008 βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του , τραυματισμένος θανάσιμα με 21 μαχαιριές

Κατερίνα Γώγου

Ήταν το χαρούμενο και επιπόλαιο παιδί σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και σε δραματικούς δεύτερους ρόλους, όπως στη “Στεφανία” του Γιάννη Δαλιανίδη. Μικροκαμωμένη, ατίθαση είχε προκαλέσει αίσθηση στα κινηματογραφικά δεδομένα της εποχής.

Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά, εξ αιτίας της απόρριψης από παντού την οδήγησαν στο δρόμο των ναρκωτικών. Ασχολήθηκε και με τη συγγραφή ποιημάτων, με τη γνωστότερη συλλογή τα “Τρία κλικ αριστερά”. Έβαλε τέλος στη ζωή της στις 3 Οκτωβρίου 1993 παίρνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ελευθερία Βιδάκη

Η Ελευθερία Βιδάκη ήταν γέννημα θρέμμα της Κρήτης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους και στο θάτρο ενώ έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”, όπου συμπρωταγωνιστούσε με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Κλέωνα Γρηγοριάδη και Δήμητρα Ματσούκα.

Μετά τη γέννηση του γιού της η επιλόχειος κατάθλιψη την οδήγησε στην αυτοκτονία το 2004 με τραγικό τρόπο.

Παύλος Σιδηρόπουλος

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν δισέγγονος του Ζορμπά και ανιψιός της Έλλης Αλεξίου. Ίσως ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της Ελληνικής ροκ. Στην καριέρα του άλλαξε πολλούς συνεργάτες ώσπου κατέληξε στους “ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ, ένα σχήμα που με λίγες αλλαγές παίζει μαζί του μέχρι το τέλος.

Η ηρωίνη γίνεται μόνιμη σύντρφός του. Το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου ο Παύλος Σιδηρόπουλος πεθαίνει από χρήση ηρωίνης στο πατρικό του σπίτι και κηδεύεται στον Κόκκινο Μύλο.

Λίζα Μαλινδρέτου

Είχε λάβει μέρος στις τηλεοπτικές σειρές “Ορκιστείτε παρακαλώ”, στο “Τμήμα Ηθών”, στον “Χατζημανουήλ” σε ελληνικές ταινίες όπως “Αγάπησα ένα Πόντιο” “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο2 και Νο3, και σε πολλές βιντεοταινίες. Μπήκε και αυτή στη λίστα των “ανέργων” ηθοποιών και κατέληξε στα ναρκωτικά. Ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα την οδήγησαν στο θάνατο.

Νικόλας Άσιμος

Ένας καταπιεσμένος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Δεν χωρούσε σε κανόνες και συμβιβασμούς. Ο Νικόλας Άσιμος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1949. Στιχουργός, συνθέτης, και τραγουδιστής του ελληνικού ροκ και όχι μόνο. Το πραγματικό του επίθετο ήταν Ασημόπουλος. Συνεργάστηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δίσκο “Χαιρετίσματα”. Προκλητικός με πολλά ψυχολογικά προβλήματα βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του με ένα σχοινί.

Νίκος Γαροφάλλου

Ο ηθοποιός έπεσε θύμα τροχαίου στο Λουτράκι κοντά στο εξοχικό του σπίτι, καθώς τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Πέθανε στις 25 Αυγούστου 2009.

Πέτρος Λοχαΐτης

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, στον Θεολόγο όπου διατηρούσε εξοχικό το 1976, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε σε βράχο. Επίσης υπήρξαν τότε φήμες ότι είχε αυτοκτονήσει γιατί είχε συζυγικά προβλήματα με τη γυναίκα του.Πηγή: https://nataleme.gr
Αδικοχαμένοι Έλληνες Ηθοποιοί: Aυτoκτoνίες, δολοφονίες και τροχαία…Προσωπικά δράματα και εμμονές…[photos] Reviewed by kamikaze.gr on 11.3.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.