Top Ad unit

Η όμορφη φοιτήτρια που επικήρυξε ο ISIS επειδή έχει σκοτώσει 100 μαχητές του! (pics)


Η αντάρτισσα από το Κουρδιστάν σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επικηρυχθεί με 1 εκατομμύριο δολάρια από το Ισλαμικό Κράτος επειδή το έχει βάλει σκοπό να εξολοθρεύσει όλους τους μαχητές του.

Αρκετά μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει γύρω από την 23χρονη Joanna Palani, η οποία καταζητείται για τη δολοφονία εκατό (100) μαχητών του ISIS.

Η ίδια η φοιτήτρια, ισχυρίζεται ότι τα 1.000.000 δολάρια, ο ISIS δεν τα δίνει μόνο επειδή σκοτώνει μαχητές του, αλλά και επειδή η 23χρονη ισχυρίζεται ότι έχει απελευθερώσει και κοπέλες που το Ισλαμικό Κράτος τις είχε για σκλάβες του σeξ!

Η ίδια έριξε για πρώτη φορά με όπλο στην ηλικία των εννέα ετών και πλέον όπως λέει είναι μια καταπληκτική ελεύθερη σκοπευτής!

Η Joanna θέλει τώρα να μάθει και τις κοπέλες από την χώρα της που έχουν πέσει θύμα βιασμού από ανθρώπους του ISIS να μάθουν να πυροβολούν και εκείνες έτσι ώστε να πάρουν την εκδίκησή τους.

Η ίδια θεωρεί ότι οι κοπέλες αυτές είναι γενναίες, είναι μάλιστα πιο γενναίες από εκείνη, άρα θα τα πάνε πολύ καλά στον σκοπό τους.



Η 23χρονη σπούδαζε πολίτικες επιστήμες στην Κοπεγχάγη, αλλά διέκοψε τις σπουδές για να γίνει μαχητής της Πεσμεργκά (είναι η οργάνωση των Κούρδων του Ιράκ) και να πολεμήσει κατά του ISIS, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της.

Όταν όμως επέστρεψε στη Δανία για να επισκεφθεί την οικογένειά της, το διαβατήριό της κατασχέθηκε από τις αρχές της χώρας και αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης!

«Ήμουν πρόθυμη να δώσω τη ζωή μου και την ελευθερία μου για να σταματήσω τον ISIS έτσι ώστε ο καθένας στην Ευρώπη μπορεί να είναι ασφαλής! Τώρα όμως αντιμετωπίζομαι ως τρομοκράτης από τη ίδια μου την χώρα» δήλωσε η 23χρονη.



«Υπήρξαν φορές που φοβόμουν, υπήρξαν φορές που ήθελα μόνο να επιβιώσω, αλλά δεν υπήρχε ούτε ένα δευτερόλεπτο, όπου δεν ήξερα ότι ήμουν στο σωστό μέρος. Είμαι μια κοπέλα που ζει στην Δανία με καταγωγή από το Κουρδιστάν. Οι πεποιθήσεις και τα ήθη μου είναι ευρωπαϊκά, δεν θα μπορούσα να ζήσω στο Κουρδιστάν για περισσότερο από ένα ή δύο χρόνια, δεν είναι πολύ άνετα εκεί για τις γυναίκες. Θα ήθελα να δώσω τη ζωή μου για την Ευρώπη, για τη δημοκρατία, για την ελευθερία και τα δικαιώματα των γυναικών» καταλήγει η Joanna.

Προς το παρόν Joanna διαμένει στην Κοπεγχάγη για να ολοκληρώσει τις σπουδές της, αλλά έχει πάντα στο μυαλό της να γυρίσει πίσω και να πολεμήσει τον ISIS παρά τον κίνδυνο της φυλακής, γιατί μέσα της πιστεύει ότι παλεύει για όλους τους ανθρώπους...

Πηγή: gazzetta.gr

Η όμορφη φοιτήτρια που επικήρυξε ο ISIS επειδή έχει σκοτώσει 100 μαχητές του! (pics) Reviewed by kamikaze.gr on 9.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.