Top Ad unit

Είναι επίσημο: Πότε και πού θα παντρευτεί η Δούκισσα Νομικού



Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί θα ανέβουν το καλοκαίρι η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στη Μύκονο έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.


Η είδηση πως θα παντρευτούν είναι γνωστή εδώ και καιρό, μετά την πρόταση που δέχτηκε η όμορφη Δούκισσα Νομικού από τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη στις Μαλδίβες. Το ζευγάρι που είναι εδώ και 3 χρόνια μαζί και συγκατοικεί αποφάσισε ο γάμος να γίνει το καλοκαίρι του 2017 στην Μύκονο.

Έτσι το Σάββατο 10 Ιουνίου η Δούκισσα θα ντυθεί νυφούλα (με νυφικό της αγαπημένης της Σήλιας Κριθαριώτη) έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Δημήτρη.

Την αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία γνωρίζει καλά τη Δούκισσα, αναφέροντας πως η μέλλουσα νύφη είναι ιδιαίτερα αγχωμένη αλλά τρισευτυχισμένη.

Οι προετοιμασίες πάντως θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την Δούκισσα να κάνει πρόβα νυφικού. Η παρουσιάστρια του Ant1, άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει έχει σκεφτεί πως θέλει να είναι το νυφικό της, το οποίο και θα σχεδιάσει η καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.





Πηγή: www.thetoc.gr/
Είναι επίσημο: Πότε και πού θα παντρευτεί η Δούκισσα Νομικού Reviewed by kamikaze.gr on 9.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.