Top Ad unit

Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Όλες οι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο τους γάμο



Ένας παραμυθένιος γάμος, αντάξιος της κληρονομιάς που κουβαλούν, αλλά και του έρωτάς τους, ήταν αυτός της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού. Η εγγονή της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη και ο γιος της Ειρήνης και του Νικόλα Λαιμού ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 4/2 στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων.


Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος, τον Δεκέμβριο, επίσης στο Λονδίνο, ενώ ο αρραβώνας τους είχε πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες τον Αύγουστο.

Του γάμου προηγήθηκε το pre – wedding party σε γνωστό nightclub του Λονδίνου, στο οποίο η πανέμορφη Μαριάννα έλαμπε μέσα στην ολόσωμη, κεντημένη με κρύσταλλα, φόρμα της. Για τον γάμο της, επέλεξε υπέροχο δαντελένιο νυφικό του Οίκου Valentino το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες ασημένιες Christian Louboutin γόβες, που έκαναν εντύπωση, ενώ τα μαλλιά της είχε χτενισμένα σε ένα τέλειο σινιόν κότσο.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο Syon House, όπου η νύφη φόρεσε ένα λευκό φόρεμα σε ίδια γραμμή, διαφάνειες και δαντέλα.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και πολλοί γαλαζοαίματοι όπως η βρετανίδα Πριγκίπισσά Βεατρίκη, o βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδροςκαι η βασίλισσα της Ολλανδίας, Μάξιμα, ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Άννα – Μαρία, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας κ.ά.

Το photo album, με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media οι φίλοι και καλεσμένοι του ζευγαριού:


Στο pre - wedding πάρτι...








Στην προετοιμασία της...




Το χτένισμά της επιμελήθηκε ο hair stylist Μιχαήλ Χαραλάμπους...


Το μακιγιάζ της η make-up artist Bunny Hazel Clarke



Οι παράνυφες...


Στην εκκλησία...



19-m








Στη δεξίωση του γάμου...










Πηγή: joytv.gr

Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός: Όλες οι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο τους γάμο Reviewed by kamikaze.gr on 6.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.