Top Ad unit

Μεσολόγγι: Της έκαναν έξωση στα 81 της χρόνια


Τα γεράματα δεν ήταν αυτά που ήθελε και περίμενε. Στα 81 χρόνια της ζωής της, έζησε σκηνές που
κάθε άνθρωπος φοβάται ακόμα και να σκεφτεί.

Μετά από συνεργασία μεταξύ του δήμου Μεσολογγίου και της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον η υπερήλικη γυναίκα στην οποία έγινε σήμερα το πρωί έξωση από το σπίτι στο οποίο διέμενε. Μετά την ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ Αναστάσιος Σκαρμούτσος για το περιστατικό, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κυρίες Ανθή Ρίζου και Δήμητρα Αλεφάντη, οι οποίες επισκέφθηκαν την 81χρονη γυναίκα προκειμένου να διαπιστώσουν τα προβλήματα διαβίωσής της και ακολούθως να παρέχουν κάθε υποστήριξη. Παράλληλα, με έκθεσή τους ενημέρωσαν και τις δικαστικές αρχές.

Η υπερήλικη αρχικά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικούς λόγους, ενώ ακολούθως θα μεταφερθεί σε δωμάτιο του Σελίβειου Γηροκομείου όπου και θα παραμείνει σε περιβάλλον φροντίδας και μέριμνας.

Ο δήμαρχος Νίκος Καραπάνος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστάσιος Σκαρμούτσος, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας καθώς και την προϊσταμένη του Σελίβειου Γηροκομείου κυρία Θεοδώρα Κουτσαγγέλη για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπισθεί άμεσα το περιστατικό.
Πηγή: agriniosite.gr
Πηγή: www.defencenet.gr
Μεσολόγγι: Της έκαναν έξωση στα 81 της χρόνια Reviewed by anna on 2.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.