Top Ad unit

Παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που της έσωσε τη ζωή από την επίθεση στη Βοστόνη το 2013 (φωτό, βίντεο)


Μια ρομαντική ιστορία που ξεκίνησε στο τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, είχε ευτυχή κατάληξη, που επισφραγίστηκε με έναν γάμο.



Όλα ξεκίνησαν τις δραματικές ώρες της επίθεσης στο αγώνα δρόμου το 2013. Εκεί είχε λάβει μέρος η Roseann Sdoia. Καθώς τερμάτιζε οι βόμβες έσκασαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο βρέθηκε ο πυροσβέστης Mike Materia. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνωριζόντουσαν, αλλά πολύ γρήγορα ήρθαν πολύ κοντά.

Όταν έσκασε η δεύτερη βόμβα. η Roseann Sdoia τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα πόδια, τότε ο Mike Materia, τον οποίο η ίδια αποκαλεί «φύλακα άγγελο» της, έτρεξε και της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Χρησιμοποιώντας την ζώνη του κατάφερε να της σταματήσει την αιμορραγία στο πόδι και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Η Roseann έχασε το ένα της πόδι από την έκρηξη... αλλά κέρδισε, όπως λέει τον άντρα της ζωής της. Με την βοήθεια της μητέρας της, αφού βγήκε από την εντατική ήρθαν πιο κοντά με τον Mike Materia.



«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», λέει η ίδια που πλέον ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της. Μάλιστα οι δύο τους σχεδιάζουν να εκδώσουν και ένα βιβλίο που θα αφηγούνται την ιστορία τους.
Πηγή: www.defencenet.gr
Παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που της έσωσε τη ζωή από την επίθεση στη Βοστόνη το 2013 (φωτό, βίντεο) Reviewed by anna on 2.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.