Top Ad unit

17 διάσημοι που από σπασικλάκια μεταμορφώθηκαν σε κύκνους



Αν κάποιος είχε δείξει σε αυτούς τους άνδρες τις φωτογραφίες τους από την παιδική ηλικία και το πώς θα γίνονταν μετά την ενηλικίωση, δεν θα πίστευαν στα μάτια τους.



Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με διάσημους άνδρες που από σπασικλάκια και ασχημόπαπα, μεταμορφώθηκαν σε γοητευτικούς κύκνους.

Τζέικ Τζίλενχαλ

Ήταν ένας μικροκαμωμένος νεαρός με μεγάλα μάτια που πλέον εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και επαγγελματίας καρδιοκατακτητής. Συνήθως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο όμορφους εργένηδες στον κόσμο. Έχει κάνει σχέση με πολλές γυναίκες του Χόλιγουντ αλλά καμία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του για τα καλά.

Ρίτσαρντ Μάντεν

Άρχισε να εμφανίζεται σε ταινίες στην ηλικία των 11 ετών, όταν ξεκίνησε να απαλλάσσεται από τα παχουλά μάγουλά του. Η κορυφή της καριέρας του ήρθε με το ρόλο του Ρομπ Σταρκ, στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones».

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο πως ο δασύτριχος και αδέξιος Ντέιβ από την ταινία «Kick-Ass» και ο όμορφος Βρόνσκι από την ταινία «Άννα Καρένινα» είναι ο ίδιος ηθοποιός.

Ζακ Έφρον

Ο Ζαν είναι μόνο 29 ετών, αλλά μπορεί να καυχηθεί για μια καριέρα 15 ετών με διάφορες ταινίες. Από τη μια εμφάνιση ως την άλλη, απλά γίνεται όλο και πιο όμορφος.

Μάθιου Λιούις

Ο Μάθιου μεγάλωσε μπροστά στα μάτια των θεατών μιας και συμμετείχε στις ταινίες του Χάρι Πότερ ως Νέβιλ Λονγκμπότομ. Το παχουλό αγόρι με τα άνισα δόντια, μετατράπηκε σε γοητευτικό άνδρα και συμμετέχει σε διαφημίσεις της εταιρίας Ούγκο Μπος.

Κρις Έβανς

Ποιος φανταζόταν πως αυτός ο συνηθισμένος έφηβος θα έπαιζε στις ταινίες «Κάπτεν Αμέρικα» και «Οι Εκδικητές»; Από παιδί ονειρευόταν να παίξει σε ταινίες και είναι ένας από τους λίγους τυχερούς που το κατάφερε.

Σεμπάστιαν Σταν

Από έφηβος, ο Ρουμανο-Αμερικανός ηθοποιός, εμφανίστηκε σε μέτριους ρόλους της τηλεόρασης. Σήμερα, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Μάρβελ. Υποδύεται τον Μπάκι Μπαρνς στην ταινία «Οι Εκδικητές».

Ντάνιελ Σάρμαν

Κάποτε ήταν ένας μέτριος έφηβος που έπαιζε επεισοδιακούς χαρακτήρες σε τηλεοπτικές σειρές. Πλέον, είναι απτόητος από κάθε ρόλο, συμπεριλαμβανομένου και του θεού Άρη στην ταινία «Αθάνατοι».

Τζος Πεκ

Έγινε διάσημος παίζοντας τον παχουλό έφηβο στην κωμική σειρά Ντρέικ & Τζος. Μια μέρα, προσέλαβε προσωπικό γυμναστή, έκανε διατροφή και σύντομα μετατράπηκε σε έναν όμορφο και λεπτό άνδρα. Οι τελευταίοι ρόλοι του Τζος περιλαμβάνουν χαρακτήρες στις ταινίες «Χυμαδιό» και «Κόκκινη Αυγή».

Νίκολας Χουλτ

Σε νεαρή ηλικία πρωταγωνίστησε με τον Χιου Γκραντ στην ταινία «Για Ένα Αγόρι». Πιο πρόσφατα, ο Νίκολας εμφανίστηκε στις ταινίες «Θερμά Σώματα» και «X-Men».

Ράιαν Σίκρεστ

Είναι μόνιμος οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής «American Idol». Το 2009 ήταν ο υψηλότερα αμειβόμενος παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής στην ιστορία υπογράφοντας συμβόλαιο ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λίαμ Πέιν

Ως έφηβος, δεχόταν τον αποδοκιμασμό των συμμαθητών του. Στα 12, μπήκε σε ομάδα μπάσκετ και σήμερα είναι ένα από τα 5 μέλη της διάσημης βρετανικο-ιρλανδικής μπάντας «One Direction».

Χένρι Καβίλ

Όταν πήγαινε στο σχολείο, είχε ως ψευδώνυμο το: «Ο Χοντρός Καβίλ». Σήμερα κανείς δεν μπορεί να του πει το ίδιο.

Τζουντ Λο

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως μεγαλώνοντας ομόρφυνε και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ.

Τζο Μανγκανιέλο


Από αδύνατος γυαλάκιας, έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο όμορφους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Οι επιτυχίες του περιλαμβάνουν σειρές όπως το «True Blood» και ταινίες όπως: «Magic Mike» και «Justice League». Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Σοφία Βεργκάρα.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ


Όταν ο Τζάστιν ξεφορτώθηκε τις μπούκλες, η καριέρα του απογειώθηκε. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς του πλανήτη. Επιπλέον είναι και ταλαντούχος ηθοποιός, χορευτής, συνθέτης και ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας.

Κρεγκ Ντέιβιντ

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το ίδιο άτομο. Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός κατέκτησε τη μουσική βιομηχανία ενώ κέρδισε τον αγώνα με τον εαυτό του και απέκτησε ένα τέλειο σώμα.

Πηγή

17 διάσημοι που από σπασικλάκια μεταμορφώθηκαν σε κύκνους Reviewed by kamikaze.gr on 12.2.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.