Top Ad unit

Μόνη, θλιμμένη, συγκλονιστική: Το αμερικανικό Twitter φωνάζει #FreeMelania! [photos]


Από την περασμένη Παρασκευή που έγινε η τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, το
ίντερνετ δείχνει να έχει πειστεί για κάτι: η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ χρειάζεται βοήθεια.

Από την ίδια ημέρα, με τρομερή ταχύτητα ανέβηκαν τα hashtags #FreeMelania και #SadMelania και οι χρήστες μοιάζουν σίγουροι ότι η Μελάνια Τραμπ, τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία έγινε Πρώτη Κυρία την περασμένη Παρασκευή χρειάζεται επειγόντως βοήθεια.

Οι χρήστες αναφέρουν ότι η Μελάνια δεν είναι τυχερή: από την πρώτη στιγμή που ο σύζυγός της ξεκίνησε να διεκδικεί την προεδρία, η ίδια «χαντακώθηκε» επικοινωνιακά και πέρασε στο προσκήνιο η κόρη του Ιβάνκα, την οποία όλοι θεωρούν Πρώτη Κυρία στη θέση της.

Στη συνέχεια, αναφέρουν, η Μελάνια Τραμπ δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα γιατί κανείς σχεδιαστής δεν ήθελε να την ντύσει. Στο μεταξύ την κατηγόρησαν για λογοκλοπή ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα, όταν πήρε το λόγο σε προεκλογική εκδήλωση τον Ιούλιο του 2016.





Τέλος, και το κυριότερο, είναι αναγκασμένη να μη ζει στον Λευκό Οίκο, αλλά να παρακολουθεί τα μαθήματα του 10χρονου γιού της Μπάρον στη Νέα Υόρκη.

«Κάποιος να την σώσει», γράφει ο χρήστης ο οποίος ανακάλυψε ότι το μπλε κουτί από τα Tiffany's έκρυβε στην πραγματικότητα μια κραυγή απόγνωσης: Βοήθεια

Κάπως έτσι η Μελάνια Τραμπ, FLOTUS στα αγγλικά (First Lady of the United States), μπήκε στην καρδιά του αμερικανού ίντερνετ και τα μέσα σχεδόν την αγάπησαν.
Με ταχύτητα φωτός ανεβαίνουν στα social media βίντεο, gifs και memes, τα οποία γίνονται αμέσως viral και δείχνουν την Μελάνια μόνη, μελαγχολική, συγκλονιστική.


«Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις». Το ζεύγος Τραμπ απόμακρο, το ζεύγος Ομπάμα ζωντανό και αγαπημένο.


«Προφανώς η Μελάνια δεν έμαθε τον πρώτο κανόνα στα ραντεβού. Διώξε τον τύπο που προπορεύεται 15 βήματα από σένα».



Αλλά το μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε στους χρήστες των social media η στιγμή που κάποιες λέξεις του Τραμπ πάγωσαν το χαμόγελο στο πρόσωπο της Μελάνια:



Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο για σύγκριση που ανέβασε κάποιος χρήστης: Η Μελάνια πλησιάζει τον Τραμπ ο οποίος την παρακολουθεί παγωμένα. Η υποδοχή του Μπαράκ στην Μισέλ Ομπάμα είναι εντελώς διαφορετική:

Η πιο μισητή γυναίκα των social media επειδή ήταν σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε από την περασμένη Παρασκευή ένα πρόσωπο που συγκλονίζει.





Παρόμοια μηνύματα κατακλύζουν το διαδίκτυο και φτιάχνουν κλίμα στην κοινή γνώμη:

Μόνη, θλιμμένη, συγκλονιστική: Το αμερικανικό Twitter φωνάζει #FreeMelania! [photos] Reviewed by anna on 25.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.