Top Ad unit

Έκανε τατουάζ στα μάτια και έκοψε τη γλώσσα της στη μέση για να μοιάζει με Φίδι. Δείτε ΠΩΣ κατάντησε αυτή η όμορφη κοπελίτσα!


Μια γυναίκα ρίσκαρε να τυφλωθεί, προκειμένου να κάνει τα μάτια της να φαίνονται μωβ.Η 32χρονη Sara Night, κάτοικος του Λονδίνου, υποβλήθηκε σε μια επώδυνη χειρουργική επέμβαση ματιών με λέιζερ, για να κάνει αυτή την αλλαγή.

Η Night, έχει κάνει και άλλες αλλαγές στο σώμα της. Έχει τατουάζ που καλύπτουν περίπου το 70 τοις εκατό του σώματός της, καθώς και μια διχαλωτή γλώσσα που έχει χωρίσει χειρουργικά, για να μοιάζει με αυτή ενός φιδιού.

Η Night, μίλησε σχετικά με την απόφασή της να κάνει τατουάζ στα μάτια:

«Το φυσικό χρώμα των ματιών μου είναι σκούρο μπλε και πάντα έβαζα φακούς επαφής για να το αλλάζω. Είχα διαβάσει για τα τατουάζ στο βολβό του ματιού και μου φάνηκε καταπληκτική ιδέα. Μου πήρε πολύ χρόνο για να πάρω την απόφαση να το κάνω, αλλά είμαι χαρούμενη που το έκανα. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί το σώμα μου να αντιδράσει, σε δέκα και σε είκοσι χρόνια, όμως ζούμε στον 21ο αιώνα και πρέπει να ρισκάρουμε και να κάνουμε ότι μας αρέσει στα σώματά μας».



Η Night, παλαιότερα ασχολούνταν με την τεχνική νυχιών και την ομορφιά, όμως τώρα πια ασχολείται με τα τατουάζ.

Ισχυρίζεται, ότι η διχαλωτή γλώσσα της δεν έχει επηρεάσει τον τρόπο που τρώει και πίνει, αλλά ούτε και την αίσθηση της γεύσης της. Επίσης, ο πόνος από το τατουάζ στα μάτια της έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ πάντα ήταν πολύ ισχυρός. Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να τυφλωθεί, όμως το ρίσκαρε και το έκανε.

«Ήταν πραγματικά τρομακτικό, αλλά σκέφτηκα ότι αφού έχω έρθει μέχρι εδώ δεν μπορώ να κάνω πίσω τώρα.
Αν είχα κουνηθεί έστω και λίγο, θα μπορούσα να έχω μείνει τυφλή. Ήταν μια πολύ περίεργη αίσθηση. Το μυστικό είναι, να αποφύγεις να βάλεις πολύ μελάνι».



Τέτοιου είδους επεμβάσεις γίνονται πολύ σπάνια και πραγματοποιούνται συνήθως από ανθρώπους που κάνουν τατουάζ και όχι από γιατρούς. Κανονικά, οι γιατροί που κάνουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, υποβάλλονται σε τουλάχιστον εννέα χρόνια εκπαίδευση και κατάρτιση, και περνάνε από αυστηρές εξετάσεις. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν συμβαίνει, με τους ανθρώπους που απλά κάνουν τατουάζ.








«Όλοι νομίζουν ότι είναι φακοί επαφής. Μόλις τους λέω τι είναι εντυπωσιάζονται. Η μητέρα μου αρχικά προσπαθούσε να με πείσει να μην το κάνω, τώρα πια όμως το έχει συνηθίσει».
Έκανε τατουάζ στα μάτια και έκοψε τη γλώσσα της στη μέση για να μοιάζει με Φίδι. Δείτε ΠΩΣ κατάντησε αυτή η όμορφη κοπελίτσα! Reviewed by anna on 10.1.17 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.