Top Ad unit

Κολομβία: Πέθανε στην πρώτη της πτήση το μοντέλο - συγκυβερνήτης! Ανατριχιαστική συνέντευξη [vid]


Λίγες μέρες μετά την αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε τον κόσμο, ανατριχιάζουν τα πλάνα από
τη συνέντευξη της 29χρονης Sisy Arias λίγες ώρες πριν από την απογείωση της μοιραίας πτήσης.

Η πρώτη πτήση για την 29χρονη συγκυβερνήτη - μοντέλο έμελλε να είναι και η τελευταία. Λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, η Sisy Arias εξέφραζε από το πιλοτήριο την υπερηφάνεια της για το ότι θα μετέφερε την ομάδα ποδοσφαίρου Chapecoense στον τελικό του Copa Sudamericana στο Medellin.





Λίγες ώρες αργότερα η μοιραία πτήση συνετρίβη σε βουνοπλαγιά, σκοτώνοντας 71 από τους επιβαίνοντες, με μόνο 6 να καταφέρνουν να επιβιώνουν της αεροπορικής τραγωδίας. "Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά να γνωρίζουμε έίναι πως η ομάδα χρησιμοποιεί μια αεροπορική εταιρεία της Βολιβίας για να πάει στο Medellin παρά το γεγονός πως είναι βραζιλιάνικη ομάδα", τόνιζε η Sisy Arias.



Οι δικοί της άνθρωποι σήμερα υπογραμμίζουν πως οι ζωές τους δεν θα είναι ποτέ πια ίδιες. "Θα μου λείπεις για το υπόλοιπο της ζωής μου αγαπημένη μου. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τον πόνο και το κενό που αισθάνομαι. Με άφησες, μας άφησες. Ήσουν το πιο ευγενές άτομο που γνώρισα ποτέ. Ελπίζω να σε δω ξανά. Η ψευδαίσθησή μου να σε δω ξανά ζωντανή πέθανε. Σε αγαπώ", είπε ο αδερφός της.








Ο Κολομβιανός δημοσιογράφος πατέρας της Jorge Arias μοιράστηκε το τραγικό νέο του θανάτου της στα social media. "Κορίτσι μου σε αγαπώ. Σε αγάπησα και θα σε αγαπώ για πάντα. Αγάπη μου δεν ξέρω πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα. Sisyta, το κορίτσι μου για πάντα".

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνονται το πλήρωμα και οι παίκτες, με τον επιθετικό Everton dos Santos Goncalves να λέει για ένα μέλος του πληρώματος: "Είναι επικεφαλής, οπότε όλα καλά!" Οι παίκτες ήταν ενθουσιασμένοι, γελούσαν, αστειεύονταν και είχαν πολύ καλή διάθεση ενώ προετοιμάζονταν να ταξιδέψουν για τον μεγάλο τελικό. Το όνειρό τους όμως μετατράπηκε στον πιο τραγικό εφιάλτη όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη το βράδυ της Δευτέρας, με μόνο 3 παίκτες να επιζούν από τη συντριβή.







Πηγή: Dailymail
Κολομβία: Πέθανε στην πρώτη της πτήση το μοντέλο - συγκυβερνήτης! Ανατριχιαστική συνέντευξη [vid] Reviewed by anna on 1.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.