Top Ad unit

Ο πρίγκιπας του Ντουμπάι μας δείχνει την ανατολή πάνω από τα σύννεφα και ρίχνει το Instagram



Είναι αθλητής, φωτογράφος, όμορφος, δεύτερος γιος του βασιλιά Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και διάδοχος του θρόνου του Ντουμπάι.



Ο πραγματικός «Αλαντίν» του Ντουμπάι είναι δημοφιλής όχι μόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, μεταξύ των οποίων και πολλές χιλιάδες θαυμάστριες.

Αν και είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, δεν διστάζει να μοιράζεται την καθημερινότητά του στα social media, σε αντίθεση με τους περισσότερους γαλαζοαίματους στον κόσμο.

Αυτός ο πρίγκιπας είναι διαφορετικός. Κάνει ιππασία, ψαροντούφεκο, πηγαίνει για μπάρμπεκιου και πικνίκ, και ανεβάζει στιγμιότυπα της ζωής του στο instagram.

Και το βίντεο που ανέβασε με την ανατολή του ηλίου στο Ντουμπάι πάνω από τα σύννεφα, είναι απλά ανεκτίμητο.

Ο πρίγκιπας μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του την καταπληκτική θέα του ενώ έπινε τον πρωινό καφέ του, και το βίντεο έχει σήμερα πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

Το βίντεο ελήφθη από την κορυφή του Burj Khalifa, ενός από τους πολλούς ιλιγγιώδης ουρανοξύστες της πόλης, και ψηλότερο κτήριο του κόσμου. Και όλοι ζήλεψαν τη θέα του.







Πηγή

Ο πρίγκιπας του Ντουμπάι μας δείχνει την ανατολή πάνω από τα σύννεφα και ρίχνει το Instagram Reviewed by kamikaze.gr on 24.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.