Top Ad unit

Γνωστή ηθοποιός: Πήρα μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς για να κάνω δωρεάν διακοπές(ΦΩΤΟ&VIDEO)



Στην αποκάλυψη ότι έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ρόδο, μόνο και μόνο για να κάνει διακοπές, προχώρησε γνωστή ηθοποιός, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show χθες το βράδυ.



Ο λόγος για την όμορφη μελαχρινή, Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς Έλα στη θέση μου ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (Βλάσης) και τον Μαρίνο Κόνσολο (Αχιλλέας).

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει σχέση εδώ και 7 χρόνια ενώ αποκάλυψε και μια απίθανη ιστορία του παρελθόντος. Μαζί με φίλες της πήραν μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ρόδο, προκειμένου να κάνουν διακοπές εκεί, μιας και δεν είχαν χρήματα.

«Βρεθήκαμε μια παρέα φίλες και έπεσε η ιδέα να πάμε σε αυτό το διαγωνισμό, γιατί θα κάναμε δωρεάν διακοπές στη Ρόδο. Δεν είχαμε λεφτά. Πήγαμε στη Ρόδο, κάναμε πάρα πολύ ωραίες διακοπές, μία εβδομάδα. 4 φίλες. Είναι πανέμορφες όλες. Αν θυμάμαι καλά ήταν το 2004. Πήγαμε στο διαγωνισμό γιατί θέλαμε να κάνουμε δωρεάν διακοπές. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μας πήγαν στο πιο ωραίο ξενοδοχείο της Ρόδου και η υποχρέωση μας ήταν να πάμε μια μέρα σε αυτό το διαγωνισμό. Πήγαμε εκεί πέρα ένα βράδυ και πήραμε και αυτόν τον τίτλο. Όλες πήραμε τίτλο» αποκάλυψε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:


Πηγή: www.thestival.gr

Γνωστή ηθοποιός: Πήρα μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς για να κάνω δωρεάν διακοπές(ΦΩΤΟ&VIDEO) Reviewed by kamikaze.gr on 16.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.