Top Ad unit

Άντρας αφήνει στο αμάξι μιας μητέρας ένα σκληρό σημείωμα επειδή πάρκαρε σε θέση για Αμεα, χωρίς να ξέρει όμως όλη την αλήθεια.


Το φθινόπωρο του 2015, η Justine αποφάσισε να πάρει την κόρη της μια μέρα στο τοπικό εμπορικό κέντρο στην Αυστραλία. Έχει σταθμεύσει σε έναν από τους ανοιχτούς χώρους πάρκινγκ για άτομα με αναπηρία και οι δύο τους περπάτησαν στα καταστήματα για να απολαύσουν τη μέρα τους.

Όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο αυτοκίνητο, η Justine εξεπλάγη όταν βρήκε ένα χειρόγραφο σημείωμα να την περιμένει στο παρμπρίζ της. Ήταν ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη όταν διάβασε τι έγραφε.

Μήπως ξεχάσατε αναπηρική καρέκλα σας;;;

Τη δεύτερη φορά που η Justine διάβασε τις πέντε απλές αλλά συγκλονιστικές λέξεις, ήταν αποσβολωμένη. Η ημέρα της καταστράφηκε ολοσχερώς.

Βλέπετε, ενώ Justine μπορεί να φαίνεται «φυσιολογική», υπήρξε ένας σοβαρός λόγος που στάθμευσε στη θέση των αναπήρων εκείνη την ημέρα.

Η απάντησή της προς τον κακεντρεχή ξένο έγινε viral…

Η Justine Van Den Borne, μια μητέρα από την Αυστραλία, έγραψε στο Facebook για να ανταποκριθεί σε μια σκληρή σημείωση που βρήκε στο παρμπρίζ της.



“Για το πρόσωπο που άφησε αυτό στο αυτοκίνητό μου την περασμένη εβδομάδα στο εμπορικό κέντρο Mitcham – διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας, όταν ήμουν 35.

Όχι μόνο είχα σκλήρυνση, αλλά τη χειρότερης μορφής που δεν περνάει και σιγά-σιγά ακρωτηριάζει τη ζωή μου.”



“Τα παιδιά μου έπρεπε να ασχοληθούν με πράγματα που δεν θα έπρεπε να απασχολούν ένα παιδί, και η ζωή μας έχει αλλάξει για πάντα.”



“Την ημέρα που το είδα είχα μια καλή ημέρα, περπατούσα με την κόρη μου χωρίς βοήθεια και απολάμβανα την όμορφη μέρα.

Σας ευχαριστώ για την καταστροφή της.”



“Με κάνατε να αισθάνομαι πως όλοι οι άνθρωποι με κοιτούσαν, με τον τρόπο που το αισθάνομαι όταν δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά.”



“Μια αναπηρία δεν σημαίνει πάντα ότι ένα πρόσωπο πρέπει να δεσμεύεται με μια αναπηρική καρέκλα.

Αυτή τη στιγμή στόχος μου είναι να περπατήσω στο γάμο των καλύτερών μου φίλων τον προσεχή Σεπτέμβριο.”



“Μην βγάλετε ξανά λανθασμένα συμπεράσματα. Ποτέ δεν ξέρετε τι σταυρό κουβαλάει ένας άνθρωπος.”
διαφορετικό
Άντρας αφήνει στο αμάξι μιας μητέρας ένα σκληρό σημείωμα επειδή πάρκαρε σε θέση για Αμεα, χωρίς να ξέρει όμως όλη την αλήθεια. Reviewed by anna on 14.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.