Top Ad unit

Για ποιους λόγους είχε χωρίσει η Μαντόνα με τον Μάικλ Τζάκσον (φωτό, βίντεο)


«Εκρηκτικό» τέλος φαίνεται ότι είχε η σχέση της Μαντόνα με τον Μάικλ Τζάκσον, ενός ζευγαριού που αν είχε κρατήσει θα ήταν ένα από τα πιο διάσημα στην ιστορία της σόουμπιζ.

Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας Τζάκσον το ζευγάρι χώρισε όταν η Μαντόνα επέκρινε τον βασιλιά της ποπ για το παρουσιαστικό του και ζήτησε αλλαγές.

«Ο λόγος που η σχέση τους δεν συνεχίστηκε ήταν γιατί σε συνέντευξή της στην τηλεόραση η Μαντόνα είπε on camera ότι θα ήθελε ένα καινούργιο look από τον Τζάκσον και ότι συγκεκριμένα θα ήθελε αυτός να εγκαταλείψει τις μπούκλες του» αποκάλυψε ο Φλο Άντονι.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που εξόργισε τον Τζάκσον ήταν ότι αυτές οι παρατηρήσεις έγιναν σε τηλεοπτική εκπομπή.






Πάντως από την αρχή υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού καθώς σύμφωνα με τον Άντονι ο Τζάκσον του είχε εκμυστηρευτεί στις αρχές των '90s ότι παρά το γεγονός ότι η Μαντόνα είχε περάσει τουλάχιστον ένα βράδυ στη Neverland του είχε πει ότι αν επρόκειτο να συνεχίσουν μαζί δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί του στη Disneyland ένα από τα αγαπημένα μέρη του βασιλιά της ποπ.

Στη σχέση της με τον Τζάκσον είχε αναφερθεί στις αρχές της εβδομάδας και η 58χρονη, σήμερα, τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας στην εκομπή Late Late ότι είχε φιλήσει με γλώσσα στο στόμα τον Τζάκο.

Η Μαντόνα, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτή που έκανε πρώτη κίνηση γιατί ο Τζάκσον ήταν «λίγο ντροπαλός». «Αλλά μετά αποδείχθηκε πρόθυμος συνεργός. Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα» πρόσθεσε αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τον παρουσιαστή του σόου.

Πηγή: www.defencenet.gr
Για ποιους λόγους είχε χωρίσει η Μαντόνα με τον Μάικλ Τζάκσον (φωτό, βίντεο) Reviewed by anna on 11.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.