Top Ad unit

Της έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι! Δείτε τι ζήτησε ο Κανάκης από την σύντροφό του Επιστήμη


Από την πρώτη μέρα που βγήκε η σχέση τους στη δημοσιότητα, έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και τη σύντροφο και μητέρα της κόρης του Επιστήμη. Ο παρουσιαστής θέλοντας να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από την …

Από την πρώτη μέρα που βγήκε η σχέση τους στη δημοσιότητα, έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο λόγος για τον Αντώνη Κανάκη και τη σύντροφο και μητέρα της κόρης του Επιστήμη. Ο παρουσιαστής θέλοντας να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από την 28χρονη Θεσσαλονικιά να αλλάξει λίγο τη ζωή της.
Συγκεκριμένα της ζήτησε, όπως αναφέρει το Spirto, να διαγράψει το προφίλ της στο Facebook, προκειμένου να καταφέρει να μείνει μακριά από τα έντυπα.

Κάτι που έκανε με μεγάλη προθυμία κι εκείνη, αφού το τελευταίο που θέλει είναι να γίνει γνωστή μέσα από τη συγκεκριμένη σχέση. Μετά τη γέννηση της κόρης του όμως, ο «Μr. Αρβύλα», έχει αρχίσει να αλλάζει τακτική. Θέλει να φτιάξει από την αρχή το προφίλ της «Επί», όπως αναφέρει το δημοσίευμα για να τη συστήσει και επίσημα ως σύντροφο και μητέρα του παιδιού του είναι τυχαίο άλλωστε πως αν δεν τον έκανε πατέρα ίσως και να μην τη γνωρίζαμε ποτέ.
Πηγή: Spirto
Της έβαλε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι! Δείτε τι ζήτησε ο Κανάκης από την σύντροφό του Επιστήμη Reviewed by anna on 19.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.