Top Ad unit

Συγκλονίζει η μάνα του ποδοσφαιριστή που έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς πριν σκοτωθεί στο αεροπλάνο


«Είχα κακό προαίσθημα και σφίξιμο στην καρδιά όλη τη μέρα»Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 22χρονου ποδοσφαιριστή Tiaguinho (Tiago da Rocha Vieira), ο οποίος ήταν ένα από τα 17 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το αεροσκάφος της εταιρίας Lamia στην Κολομβία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Tiaguinho μόλις ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πριν βρει τραγικό θάνατο στη μοιραία πτήση μαζί με σχεδόν όλη την υπόλοιπη βραζιλιάνικη ομάδα της Chapecoense, είχε μάθει πως θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

(Ο Tiago με την 18χρονη σύζυγό του που είναι έγκυος)




Μιλώντας για τον χαμό του γιου της, η μητέρα του Barbara Rocha, ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας πως είχε εξαρχής κακό προαίσθημα γι΄αυτή την πτήση:

«Ένιωθα μια ανησυχία όλη τη μέρα και είχα ένα σφίξιμο στο στήθος. Είχα κακό προαίσθημα και πίστευνα πως κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί. Το απόγευμα είπα στον άντρα μου (πατριό του Tiaguinho), ότι “δεν έχουμε κανένα νέο από τον Tiago”.
Μου απάντησε: “Μην πανικοβάλλεσαι, ηρέμησε και πάμε για ύπνο”. Αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Στις έξι το πρωί, άρχισαν οι φίλοι μου να μου χτυπάνε την πόρτα και να με ρωτάνε αν ήξερα τι είχε συμβεί. Τους απάντηση “τι;”»





Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, καθώς οι φίλοι της την αγκάλιασαν και της απάντησαν πως: «Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Tiago συνετρίβη».

Όμως η μητέρα του δεν έχασε την πίστη και την ελπίδα της:

«Όταν μου είπαν πως υπήρχαν αναφορές πως είχαν σκοτωθεί 25 άτομα, πίστεψα ότι ίσως να ζούσε ο γιος μου. Μετά με πήρε ο μάνατζερ του που ήξερε τι είχε συμβεί, αλλά δεν είχε το κουράγιο να μου το πει. Τώρα καταλαβαίνω πως βρισκόμουν σε άρνηση».





Μάλιστα η Barbara Rocha δεν έκρυψε πως η απώλεια του γιου της είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα που γνωρίζει ότι θα γινόταν γιαγιά:

«Το μάθαμε πριν μόλις μια εβδομάδα και είχαμε ενθουσιαστεί. Όλοι είδαν στο video πόσο ευτυχισμένος ήταν όταν το έμαθε κι εκείνος. Τώρα θα βλέπουμε αυτό το video ξανά και ξανά για να μας θυμίζει πόσο χαρούμενος και συγκινημένος ήταν».



Καλύπτοντας με τα χέρια της το πρόσωπό της, η μητέρα του δήλωσε:


«Δεν έχω καμία εξήγηση για αυτό που μας συνέβη. Δεν ξέρω γιατί μας τον πήρε ο θεός τόσο νωρίς. Ο γιος μου είναι ακόμα εδώ. Ήταν ένα θαυμάσιο αγόρι».
Συγκλονίζει η μάνα του ποδοσφαιριστή που έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς πριν σκοτωθεί στο αεροπλάνο Reviewed by anna on 1.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.