Top Ad unit

Ανακοίνωση – φωτιά του Κώστα Μπερτάκη για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Ποιους κατηγορεί για εκβιασμό;


10 μήνες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης ξεσπά και με επίσημη ανακοίνωσή του καθιστά σαφές πως υπάρχει τεράστια πλεκτάνη που σκοπό έχει να τον ενοχοποιήσει για την κατάσταση του τραγουδιστή το βράδυ πριν το μοιραίο.


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φωτογραφίες που τον θέλουν να βρισκόταν μαζί με τον Παντελή στην παράνομη λέσχη όπου ο ίδιος μαζί με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου έπαιζε χαρτιά πριν το τροχαίο.

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Teatro –ο οποίος έχει δεχθεί πυρά και από την οικογένεια Παντελίδη- κάνει λόγο για «δήθεν θαυμαστές» του αδικοχαμένου τραγουδιστή, πλεκτάνες και… γνωστό «κλόουν της δημοσιογραφίας» τον οποίο μάλιστα δε διστάζει να αποκαλέσει «γνωστό εκβιαστή» και πολέμιο του Παντελή.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα newspistol:

«Κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών, έχω βρεθεί στη δυσάρεστη θέση του θεατή σε μία συστηματική και άνανδρη και εκβιαστική επίθεση που εκδηλώνεται εις βάρος μου, από δήθεν ''θαυμαστές'' του εκλιπόντος λαοφιλούς τραγουδιστή, συνεργάτη και καρδιακού μου φίλου, Παντελή Παντελίδη, την οποία, έως τώρα, υπέμεινα με στωικότητα, σεβόμενος τη μνήμη του.

Με αφορμή τις τελευταίες αναρτήσεις σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειλικρινά θλίβομαι που αναγκάζομαι να μπω σε μία διαδικασία αντίκρουσης των γελοίων κατηγοριών που κάποιοι επιχειρούν να διασπείρουν εναντίων μου.

Ωστόσο, από τη στιγμή που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κατασκευάζουν και να διαστρεβλώνουν στοιχεία, χρησιμοποιώντας παραποιημένη φωτογραφία μου, προκειμένου να με συκοφαντήσουν, να με απειλήσουν και να με εκβιάσουν, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλέον ξεπεράσει το στάδιο της φαντασιόπληκτης συνωμοσιολογίας, κάτι που αρχικά θα μπορούσα ίσως να αποδώσω στην έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να διοχετεύσει το θυμό που προκαλεί η αιφνίδια απώλεια ενός πολυαγαπημένου προσώπου και έχουν πια μπει στην ομάδα εκείνων που κατευθύνονται σε επικίνδυνες και παράνομες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τη δήθεν αγάπη -ή έστω φανατισμό- για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Για τους λίγους αυτούς ανθρώπους λοιπόν (γιατί ο κόσμος έχει μνήμη και γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ επί του παρόντος), που εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου, νομίζουν ότι μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα και να καταφέρονται εις βάρος αναίτιων τρίτων, με τέτοιο άνανδρο και παράνομο τρόπο, το λόγο από εδώ και στο εξής θα έχει η Δικαιοσύνη, η οποία πολύ σύντομα θα ανακαλύψει την ταυτότητά τους.

Τέλος, θα ήθελα να θυμίσω σε όσους ξεχνάνε ότι είμαι ο άνθρωπος που ανέδειξε και στήριξε ως φίλος και επιχειρηματίας του τον Παντελή Παντελίδη και να απαντήσω στους λίγους αυτούς που στήνουν λαϊκά δικαστήρια, για να στρέψουν εναντίον μου άτομα που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της παλιανθρωπιάς τους (αναφέρομαι κυρίως σε γνωστό εκβιαστή κλόουν της «δημοσιογραφίας» και ορκισμένο πολέμιο του Παντελή εν ζωή) ότι ο Παντελής από εκεί ψηλά θα τους κρίνει όλους κατάλληλα και το μόνο σίγουρο δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος από τα αίσχη τους και τις μεθόδους τους.

Κωνσταντίνος Μπερτάκης».

Πηγή: koolnews.gr

Ανακοίνωση – φωτιά του Κώστα Μπερτάκη για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Ποιους κατηγορεί για εκβιασμό; Reviewed by kamikaze.gr on 3.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.