Top Ad unit

Η Νικολούλη γράφει για τα ισόβια της σύζυγου του καπετάνιου [βίντεο]


Η γυναίκα που καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, είχε ζητήσει τη βοήθεια του «Τούνελ» για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες του στυγερού αυτού εγκλήματος. H Αγγελική Νικολούλη γράφει: » Η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας εμφανιζόταν στον αέρα και στα διαλείμματα της εκπομπής με δύο πρόσωπα.

Ενώ κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής απηύθυνε εκκλήσεις να βρεθούν οι δολοφόνοι του συζύγου της, στα διαλείμματα είχε άλλες αγωνίες.

Ρωτούσε κάποιους από τους παριστάμενους «αν τα έλεγε σωστά, αν έκανε κάπου λάθος και αν η απόδοση της στην εκπομπή ήταν καλή»!

Στις 5 Ιουνίου 2015 η Δήμητρα Λάμπρου-Βούλγαρη, χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο «Τούνελ». Τότε είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τη δική της εκδοχή για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την μοιραία ημέρα πριν και μετά το φονικό. Συμφωνούσε με το πάνελ ότι ο σύζυγος της δεν είχε αυτοκτονήσει όπως είχαν πει αρχικά, αλλά είχε δολοφονηθεί και έκανε συνεχώς εκκλήσεις σε μάρτυρες να μιλήσουν για να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Στα διαλείμματα της εκπομπής έλεγε και ξανάλεγε στο δικηγόρο των γονιών του θύματος ότι «θέλει να βρεθεί άκρη» ρωτώντας τον παράλληλα «αν τα έλεγε καλά». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στο τηλεφωνικό κέντρο και κείνη ανήσυχη ρωτούσε την παρουσιάστρια για το περιεχόμενο τους. Μία μαρτυρία έλεγε πως στο παρελθόν η Δήμητρα είχε μαχαιρώσει στο χέρι το σύζυγο της.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο εκείνη απάντησε πώς είχε κοπεί από ένα σπασμένο πλαστικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ακούσετε πολλά, ότι τον είχα σκοτώσει, ότι τον είχα αποκεφαλίσει……».

Μιλώντας στο «Τούνελ» για το σπίτι του φίλου στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο σύζυγος της, στην αρχή είπε πως εκείνη είχε το κλειδί. Στη συνέχεια διόρθωσε τη φράση της λέγοντας πως μόνο ο άνδρας της είχε κλειδί και πήγαινε στο σπίτι του φίλου τους όταν εκείνος έλειπε.
Η Νικολούλη γράφει για τα ισόβια της σύζυγου του καπετάνιου [βίντεο] Reviewed by anna on 21.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.