Top Ad unit

Οι κόρες της πείσμωσαν και δεν καθάριζαν ούτε το δωμάτιό τους. Η τιμωρία που τους επέβαλε η μητέρα; Θα τις μείνει αξέχαστη!


Οι περισσότεροι γονείς, δίνουν μεγάλο αγώνα για να πείσουν τα παιδιά τους να καθαρίζουν τα
δωμάτιά τους. Ωστόσο, η Alice Velasquez το παράκανε με την τιμωρία που επέβαλε στα παιδιά της, με σκοπό να τους δώσει ένα μάθημα για την ανυπακοή τους.

Η Alice, έχει δυο κόρες την Liliana και την Tahlia και δύο γιους τον Ethan και τον Korbin, ωστόσο οι κόρες τις είναι πολύ ακατάστατες.

Η ταλαίπωρη μητέρα, έχοντας αγανακτήσει με την συμπεριφορά τους, έφτασε η στιγμή που αντί να καθαρίσει τα δωμάτιά τους, ανέβασε μια σοκαριστική φωτογραφία στο Facebook, προσθέτοντας την εξής λεζάντα:

«Τι κάνει κάποιος όταν οι κόρες του ζουν σαν άστεγοι στα δωμάτιά τους μέσα στην ακαταστασία; Βάζει όλα τα πράγματά τους μέσα σε σακούλες σκουπιδιών και τους τις πουλάει για 25 δολάρια τη μία. Τα χρήματα αυτά τα κερδίζουν κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού.»

Έτσι η Alice, μάζεψε από τα δωμάτιά τους ότι βρήκε. Βρώμικα και καθαρά ρούχα, βούρτσες μαλλιών κ.α, και τα έβαλε όλα σε σακούλες σκουπιδιών.
Εάν οι κόρες τις, ήθελαν πίσω τα υπάρχοντά τους, έπρεπε να κάνουν δουλειές ώστε να κερδίσουν χρήματα για να αγοράσουν με $25 την κάθε σακούλα. Η δοκιμασία όπως λέει, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Το καλύτερο μέρος της δοκιμασίας ήταν, ότι κανείς δεν ήξερε τι περιέχει κάθε σακούλα. Για παράδειγμα σε μια σακούλα μπορεί να είχε βρώμικα ρούχα ή εξοπλισμό ποδοσφαίρου.

Ο μικρότερος γιος της, προσφέρθηκε να βοηθήσει τα κορίτσια να πάρουν πίσω τα πράγματα τους, κάνοντας κάποιες δουλείες. Τελικά με αυτή την ιδέα της μητέρας, τα αδέρφια κατέληξαν να βοηθήσουν το ένα το άλλο και όλα πήγαν καλά.

Η τακτική της μητέρας, έλαβε διάφορες κριτικές. Η ίδια εμφανίστηκε και στην τηλεόραση για να γνωστοποιήσει αυτή την ιστορία. Το ακροατήριο χειροκρότησε τη μέθοδο της, ενώ οι ειδικοί είπαν πως η τακτική της δεν ήταν επιβλαβής.

Κάποιοι γονείς συμφωνούν με την τιμωρία που επέβαλε η Alice στις κόρες τις, ενώ άλλοι τη θεωρούν τελείως αντιπαιδαγωγική. Εσείς τι γνώμη έχετε για το θέμα;
Πηγή: www.stroumfaki.gr
Οι κόρες της πείσμωσαν και δεν καθάριζαν ούτε το δωμάτιό τους. Η τιμωρία που τους επέβαλε η μητέρα; Θα τις μείνει αξέχαστη! Reviewed by anna on 4.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.