Top Ad unit



Ο Δεκέμβριος είναι συνήθως ο πιο κρύος μήνας του χρόνου. Γι’ αυτό και τα σύνολα για να
δοκιμάσετε το Δεκέμβριο θα πρέπει να είναι ζεστά και άνετα, χωρίς να σας αποτρέπουν από το να εκφράσετε την θηλυκότητα σας.


► Ποια είναι τα αξεσουάρ που θα πρέπει να φορέσετε;

Επιλέξτε λοιπόν να ντυθείτε φορώντας διάφορα αξεσουάρ, όπως ο σκούφος, τα γάντια και βέβαια το κασκόλ ή την πασμίνα σας για να προστατευτείτε από το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το Χειμώνα δεν μπορείτε να ξεδιπλώσετε την γυναικεία σας πλευρά. Ακόμα και με την χρήση των παραπάνω αξεσουάρ μπορείτε να δημιουργήσετε άκρως εντυπωσιακά και θηλυκά σύνολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ο σκούφος μπορεί να προσθέσει στυλ στην όλη σας εμφάνιση, αλλά και να κρύψει τα μη φρεσκολουσμένα σας μαλλιά.

Τα γάντια θα προστατεύσουν τα χέρια σας από το κρύο, διατηρώντας τα όμορφα και μαλακά.

Το κασκόλ ή η πασμίνα θα προσθέσει χρώμα και υπέροχο στυλ στο outfit σας, προστατεύοντας παράλληλα το λαιμό σας από το κρύο. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δέσετε μια πασμίνα ή ένα κασκόλ, έτσι ώστε να δημιουργήσετε διαφορετικές παραλλαγές.
► Ποια παπούτσια να επιλέξετε;

Μην αμελήσετε να φορέσετε σωστά τις μπότες σας. Ανεξαρτήτως αν αυτές θα είναι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, ankle boots ή στρατιωτικά μποτάκια. Οι μπότες αποτελούν το No1 παπούτσι του Χειμώνα.

Επίσης, παρά το κρύο μπορείτε να φορέσετε και τις γόβες σας ή ακόμα και τα all star σας. Αυτό εξαρτάται από το ύφος του συνόλου που θέλετε να δημιουργήσετε και τις συνθήκες του καιρού.
► Δείτε λοιπόν 24 υπέροχα σύνολα για να δοκιμάσετε το Δεκέμβριο 2016










Reviewed by anna on 5.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.