Top Ad unit

Αποκάλυψη-ΣΟΚ από την Αντζελίνα Τζολί για τον Μπραντ Πιτ: Δείτε ΤΙ τον Κατηγορεί ότι έκανε στα Παιδιά τους!


Μια μεγάλη απροσδόκητη είδηση αυτού του έτους ήταν το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ, των σταρ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Η είδηση του χωρισμού προκαλέσει ανησυχία για το μέλλον των 6 παιδιών τους και ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους. Οι φήμες του χωρισμού τους φαίνεται ότι αρχί…

Μια μεγάλη απροσδόκητη είδηση αυτού του έτους ήταν το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ, των σταρ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Η είδηση του χωρισμού προκαλέσει ανησυχία για το μέλλον των 6 παιδιών τους και ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους. Οι φήμες του χωρισμού τους φαίνεται ότι αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν μήνες μετά την ανακοίνωση της διάλυσης του γάμου τους.



Στο επίκεντρο του διαζυγίου φαίνεται να είναι τα παιδιά, καθώς η Αντζελίνα αναφέρει ότι ο Μπράντ Πιτ έχει αφήσει ψυχολογικό τραύμα στα παιδιά τους!



Πηγές αναφέρουν ότι η αιτία του χωρισμού τους φαίνεται να έχει άμεση σχέση με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες κατά το οποίο όλη η οικογένεια πετούσε με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο.



Φαίνεται πως ο Μπραντ ήπιε αρκετό αλκοόλ και άρχισε να συμπεριφέρεται εντελώς ανάρμοστα. Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Μπραντ έβαλε τις φωνές και έγινε βίαιος μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά τους.



Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες και την κοινωνική πρόνοια. Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.
Να τι δήλωσε ο ίδιος σύμφωνα με μια πηγή κοντά σε αυτόν:



«Παίρνει το ζήτημα πολύ σοβαρά και λέει ότι δεν κακοποίησε κανένα από τα παιδιά του…»



Η πηγή προσθέτει ότι «Είναι ατυχές ότι όσα άτομα εμπλέκονται συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τον χειρότερο τρόπο.»

Ωστόσο, η Αντζελίνα νιώθει τελείως διαφορετικά…




Ο συνήγορος της Αντζελίνα πρόσφατα ήρθε σε επαφή με το δικηγόρο του Πιτ, ζητώντας βοήθεια να βρουν τη κατάλληλη ψυχολογική βοήθεια για τα ψυχολογικά τραυματισμένα παιδιά τους.

Το ζευγάρι στο παρελθόν είχε συμφωνήσει να κάνουν οικογενειακές συνεδρίες σε ψυχολόγο, αλλά η Τζολί θεωρεί ότι τα παιδιά της χρειάζονται περισσότερη βοήθεια.



Ωστόσο, η μάχη της επιμέλειας των παιδιών αναθερμάνθηκε ξανά, όταν ο Πιτ κατηγόρησε την Τζολί ότι εκείνη παραβιάζει την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.



Ο Μπραντ κατηγόρησε την Τζολί ότι αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της ψυχολογικής θεραπείας των παιδιών σε πρόσφατο δικαστικό έγγραφο.

Ο Πιτ αναφέρει ότι «ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτά τα δικαστικά έγγραφα ότι θα αποκαλύψουν πληροφορίες και θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στα δικαιώματα της ιδιωτικότητας των παιδιών τους».



Γίνεται προφανές ότι η διαδικασία του διαζυγίου λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και γίνεται περισσότερο δραματική από όσο φαινόταν αρχικά. i



Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο τον Ιανουάριο για την εκδίκαση του δικαστηρίου. Για το καλό των παιδιών, ευελπιστούμε να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα.



Credit: Diply
Αποκάλυψη-ΣΟΚ από την Αντζελίνα Τζολί για τον Μπραντ Πιτ: Δείτε ΤΙ τον Κατηγορεί ότι έκανε στα Παιδιά τους! Reviewed by anna on 19.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.