Top Ad unit

Μητέρα Χάνει 65 Κιλά μέσα σε Λίγους μήνες και μας Αποκαλύπτει το Μυστικό της. Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφερε!



Όλοι έχουμε στη ζωή μας: είτε να γίνουμε πιο γυμνασμένοι, πιο πλούσιοι, να αποκτήσουμε περιουσία. Αλλά η ζωή τα φέρνει αλλιώς στη πορεία και ανατρέπει τα σχέδιά μας. Όπως στην παρακάτω ιστορία της Casey Gemmell.
Είναι η ιστορία μιας μητέρας τριών παιδιών που άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο, βλέποντας μια φωτογραφία.




Η ιστορία της ωστόσο ξεκινάει κάποια χρόνια πριν δει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ξεκινάει με την πρώτη της εγκυμοσύνη. Έκτοτε η Gemmell έπαιρνε σταθερά βάρος.



Δεν γνώριζε πόσο βάρος είχε πάρει. Είχε σταματήσει να ζυγίζεται ότι έφτασε το μέγεθος 28. Ένιωθε άσχημα και ντροπή με το σώμα της.



Το πάρτυ γενεθλίων του γιου της, άλλαξε όμως τη γνώμη της. Καθώς στην ίδια αρέσει να ντύνεται με στολές υπερηρώων, η Gemmell ήταν ενθουσιασμένη που θα φορούσε τη στολή της για το θεματικό πάρτυ με υπερήρωες.



Ήταν ενθουσιασμένη, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι η 5XL στολή της δε την χωρούσε. Αυτοσχεδίασε, αλλά και πάλι δεν ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες του πάρτυ, δεν κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Δεν έμοιαζα καθόλου με το Batgirl, ήμουν περισσότερο το ‘Fatgirl’.»



Τότε συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν να αλλάξει τη ζωή της.

Για χρόνια προσπαθούσε να ευχαριστεί τα παιδιά της με το φαγητό: «Τρώγαμε οτιδήποτε θέλαμε και συχνά παραγγέλναμε πρόχειρο φαγητό. Αυτό συνεχίστηκε για χρόνια. Ήξερα ότι παίρνω βάρος, αλλά στο μυαλό μου οι μαμάδες έπρεπε να είναι στρουμπουλές.»



Δεν ήθελε πια να είναι η στρουμπουλή μαμά. Ήθελε να είναι το Βatgirl που ένιωθε μέσα της.

Η μεταμόρφωσή της θα ήταν δύσκολη, καθώς είχε συνηθίσει να τρώει στα κρυφά.



Ήξερε ότι αν έπρεπε να πετύχει το στόχο της, έπρεπε να σταματήσει να τρώει αποφάγια. Έπρεπε να σταματήσει να τρώει το φαγητό των παιδιών της και το πρόχειρο φαγητό.



Κατέβασε μια ειδική εφαρμογή που προσφέρει πρόγραμμα διατροφής, και σιγά σιγά με τον καιρό ήρθε η αλλαγή στις διατροφικές της συνήθειες. «Με τον καιρό βελτιώθηκα, και αυτό ήταν αρκετό για να με κρατήσει σε εγρήγορση.»



Η ζωή της άρχισε να αλλάζει κάθε φορά που επέλεγε να φάει μια σαλάτα αντί για μπέργκερ, κάθε φορά που έτρεχε, κάθε μέρα που έβαζε σε προτεραιότητα το στόχο της.



«Καθώς αδυνάτιζα, έθεσα στόχο να φορέσω τη στολή που παλιά δε με χωρούσε. Αφιερώθηκα στο στόχο μου και έτρεχα κάθε μέρα, έτρωγα μόνο σαλάτες και λιτά γεύματα για βραδινό. Το πρόχειρο φαγητό είχε πεθάνει για μένα.»

Οι προσπάθειές της απέδωσαν και τελικά φόρεσε τη στολή της, που πλέον της ήταν μεγάλη. Έπρεπε να βάλει μια ζώνη για να τη συγκρατεί.



«Στο συνέδριο cosplay, πόζαρα μαζί με την οικογένειά μου φορώντας τη στολή μου. Ήταν εκπληκτικό επίτευγμα για μένα.»

Ο στόχος της επετεύχθη! Αυτή η μαμά είναι πλέον πιο υγιής, πιο ευτυχισμένη και φοράει τις στολές που πάντα ήθελε!



Πηγή: tonwtiko.com

Μητέρα Χάνει 65 Κιλά μέσα σε Λίγους μήνες και μας Αποκαλύπτει το Μυστικό της. Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφερε! Reviewed by kamikaze.gr on 11.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.