Top Ad unit

Χάσε 3 κιλά εύκολα και γρήγορα για να βάλεις το φόρεμα του ρεβεγιόν χωρίς να.. πιέζεσαι!


Μια σωστή δίαιτα δεν πρέπει να σου στερεί τίποτα, δεν πρέπει να σε κάνει να πεινάς ή να σου χαλάει τη διάθεση. Μια δίαιτα πρέπει να είναι υγιεινή και να βασίζεται στις ανάγκες σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να την ακολουθήσεις πιστά, χωρίς να πρέπει να πάρεις ‘άδεια’ από τις υποχρεώσεις σου και χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου.

Αν θέλεις να χάσεις 3 κιλά γρήγορα για να βάλεις το φόρεμα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν χωρίς να πιέζεσαι τότε προμηθεύσου από το σουπερμάρκετ 5 υλικά που σου προτείνει το Youweekly.gr και θα σε βοηθήσουν να κάψεις θερμίδες πιο εύκολα:

1. Κοτόπουλο: Μπορείς να το μαγειρέψεις υγιεινά, είναι πλούσιο σε άπαχη πρωτεΐνη και σε χορταίνει χωρίς να παίρνεις πολλές θερμίδες.


2. Αντίδια: Έχουν ελάχιστες θερμίδες και μπορείς να φτιάξεις υπέροχες σαλάτες αλλά και χορταστικά σνακ.

3. Αρακάς: Μπορείς να φτιάξεις λαχταριστούς συνδυασμούς γευμάτων με τον αρακά που μεταξύ άλλων βοηθάει τον οργανισμό σου να κάψει γρήγορα το λίπος.

5. Σιτάρι (άσπαστο): Με λίγα λιπαρά, το σιτάρι (farro) είναι μια διαιτητική επιλογή για τις σαλάτες σου ή τις σούπες

Χρησιμοποιώντας αυτά τα 5 υλικά στο ημερήσιο και στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο σου, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, τότε μπορείς εύκολα να χάσεις αυτά τα 2-3 κιλά που σε ταλαιπωρούν.
Για να μαγειρέψεις με διαφορετικούς τρόπους μέσα στην εβδομάδα, καλό είναι να έχεις στην κουζίνα σου γάλα, ξηρούς καρπούς, λεμόνι, μπαχαρικά, κρεμμύδια, λεπτές πίτες ολικής άλεσης, γιαούρτι και τυρί χαμηλών λιπαρών.

Ενδεικτικά διαιτητικά γεύματα:

Πρωινό: Γάλα με σιτάρι

Σε ένα μπολ βάζεις μισή κούπα σιτάρι και μισή κούπα γάλα. Το ζεσταίνεις για 20 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων. Πρόσθεσε μισή κούπα κομμένα σταφύλια, μια κουταλίτσα ψιλοκομμένα καρύδια και μισή κουταλίτσα ξύσμα λεμόνι.

Μεσημεριανό: Σαλάτα με κοτόπουλο

Θα χρειαστείς μισή κούπα βρασμένο και ψιλοκομμένο κοτόπουλο (χωρίς την πέτσα), 1/4 κούπας σταφύλια κομμένα, μία κουταλιά ψιλοκομμένα καρύδια, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μια κουταλιά ελαιόλαδο. Τα βάζεις και τα ανακατεύις σε ένα μπολ και προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμόνι. Σερβίρεις με αντίδια.

Απογευματινό σνακ: Γιαούρτι

Σε μισή κούπα γιαούρτι προσθέτεις αντίδια και αρακά. Κάνε το σνακ σου πιο νόστιμο, χρησιμοποιώντας τα μπαχαρικά της επιλογής σου!

Βραδινό: Σάντουιτς με κοτόπουλο

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνεις μισή κουταλιά ελαιόλαδο. Τσιγαρίζεις 1/4 κούπας κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει. Σε μια λεπτή πίτα ολικής άλεσης βάζουμε λίγο τριμμένο τυρί, μισή κούπα αντίδια και το κρεμμύδι. Ψήσε στο φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει το τυρί και σέρβιρε μαζί με ψιλοκομμένο κοτόπουλο!

Επιδόρπιο: Μήλο με γιαούρτι

Βάλε σε ένα ταψάκι 1 μήλο. Ράντισε με ελάχιστο ελαιόλαδο, λίγο κανέλα και αλάτι. Ψήσε σε υψηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά. Σέρβιρε σε ένα μπολ μαζί με γιαούρτι!

Youweekly.gr
Χάσε 3 κιλά εύκολα και γρήγορα για να βάλεις το φόρεμα του ρεβεγιόν χωρίς να.. πιέζεσαι! Reviewed by anna on 20.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.