Top Ad unit

Οι φίλοι του κορόιδευαν αυτό το φτωχό αγόρι επειδή φορούσε τα παλιά παπούτσια της μητέρας του. Τότε ένα 13χρόνο κορίτσι του χαρίζει τα δικά της και η ιστορία γίνεται viral.



Η 13χρονη Shaylynn γιόρταζε το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας της, όταν έκανε κάτι που εξέπληξε τελείως τη μητέρα της.



Αντί να μείνει στο σπίτι και να γιορτάσει, η Shaylynn παρατήρησε ένα νεαρό αγόρι να κάθεται μόνο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Το αγόρι, ένα 11χρονο παιδί που ονομάζεται Richard, είχε περιθωριοποιηθεί από τους συνομηλίκους του. Είχε πέσει θύμα bullying λόγω των παπουτσιών του – ήταν τα αθλητικά της μητέρας του που είχε αγοράσει πριν 8 χρόνια. Τα παπούτσια είχαν σκισίματα στις ραφές, αλλά ήταν το μόνο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που μπορούσε να του δώσει η οικογένειά του. Ο Richard ήθελε να παίξει μπάσκετ, αλλά τα αγόρια τον κορόιδευαν και χλεύαζαν μαζί του.

Πληγωμένη με αυτό που είχε συμβεί με τον Richard, η Shaylynn πήγε στην ντουλάπα της και διάλεξε ένα κόκκινο κουτί. Στη συνέχεια βγήκε έξω από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς τον Richard. Η μητέρα της, Jacquelyn, η οποία κατέγραφε την εκδήλωση, ήταν έκπληκτη από αυτό που έκανε η Shaylynn.

Η Shaylynn παρέδωσε το κόκκινο κουτί στον Richard. Αυτό που βρίσκεται μέσα είναι απολύτως συγκινητικό, και είναι ο λόγος που αυτή η ιστορία έχει γίνει viral! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τι έδωσε η Shaylynn στον Richard.

div class="embed-container">

Πηγή: www.diaforetiko.gr
Οι φίλοι του κορόιδευαν αυτό το φτωχό αγόρι επειδή φορούσε τα παλιά παπούτσια της μητέρας του. Τότε ένα 13χρόνο κορίτσι του χαρίζει τα δικά της και η ιστορία γίνεται viral. Reviewed by kamikaze.gr on 28.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.