Top Ad unit

Θα μας έλυναν τα χέρια: 13 πράγματα που έχουν οι Ιάπωνες στην καθημερινή τους ζωή και θα παρακαλούσαμε να τα είχαμε και εμείς! (photos)


Oι φίλοι μας οι Ιάπωνες είναι πανέξυπνοι έως πανούργοι.

Σκέφτονται πριν από εμάς, για εμάς! Για όλον τον πλανήτη δηλαδή μιας και το επίπεδο τεχνολογίας τους είναι κάτι παραπάνω από υψηλό…

Τα προϊόντα που θα δείτε όχι μόνο υπάρχουν στην Ιαπωνία αλλά και είνα ότι πιο σύνηθες για τους ανθρώπους εκεί. Μαζέψαμε μερικά και σας τα παρουσιάζουμε!

Σπρέι δροσιάς

Ένα πρωτότυπο σπρέι για να δροσίζονται έχουν εφεύρει οι φίλοι μας οι σχιστομάτηδες εκεί στην Ανατολή: Σου λέει ψεκάζεσαι μια και νιώθεις λες και σου έριξαν παγωμένο ανθρακούχο νερό! Μόνο που το σπρέι αυτό διαρκεί για ώρες! Ό,τι καλύτερο για τους δικούς μας καύσωνες…

Τέρμα το πασάλειμμα με το μαχαίρι!



Τέρμα φίλοι μου, καλά διαβάζεις! Γιατί εάν είχαμε αυτόν τον ειδικό τρίφτη βουτύρου για να «αλείφουμε» στο ψωμί του τοστ μας όλα θα ΄ταν ευκολότερα.

Αυτόματο γέμισμα ντεπόζιτου



Με την πρώτη ματιά μπορεί να σας φανεί κακή ιδέα γιατί δεν έρχεσαι επαφή με τον βενζινοπώλη αλλά να σου πω και κάτι; Πόσες φορές έχει ξυπνήσει στραβά και εύχεσαι να μην μπορούσες να μιλήσεις σε κανέναν; Ε να η λύση! Η αντλία της βενζίνης πέφτει αυτόματα από το ταβάνι και σου γεμίζει το ντεπόζιτο χωρίς πολλά-πολλά…

Τζαναμπέτικη συσκευασία;



Πόσες φορές έχεις σιχτιρίσει που πρέπει σόνι και ντε να βρεις την άκρη της συσκευασίας ώστε να ανοίξεις το μελάκι σου; Άλλες πόσες δεν ήθελες να γεμίσεις μέλια και γέμισες; Η λύση -και εδώ- είναι πλέον πιο απλή απ΄όσο περιμέναμε: Σπας στα 2 τη συσκευασία και το εσωτερικό του προϊόντος σου είναι έτοιμο, χυμένο, πάνω στο παξιμαδάκι σου!

Αυτόματος πωλητής φαγητού



Θες λίγο κετσαπούλα παραπάνω; Μήπως καθόλου αλάτι; Άλλη μια πατέντα προς αποφυγή έντασης μεταξύ ευέξαπτου πελάτη και μαγαζάτορα. Σου λέει θα πατήσεις στα κουμπάκια ότι θες να φας, θα πάρεις το χαρτάκι σου, θα περιμένεις και σε λίγο θα το ΄χεις όπως ακριβώς το ζήτησες!

Απορροφητικά αυτοκόλλητα οσμών



Σου λέει κολλάς ένα τσιρότο απορρόφησης οσμών στα σημεία που ΟΝΤΩΣ υπάρχει πρόβλημα (βλ, φωτό) και πάει! Το πρόβλημα λύθηκε! Μυρίζεις καζολίν μετά!

Σφραγίδα με emojis



Bαρέθηκες τις κλασικές, παλιακές, σφραγίδες; Θέλεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου; Στα γραπτά σου ίσως; Ιδού η άμεση λύσης! Κάνε το γραπτό σου πιο funky και άσε τους άλλους να ανησυχούν για το τι… θέλεις να τους πεις!

Αυτόματο ανακάτεμα!





Η μητέρα σου πού είναι; Είναι κοντά σου αυτή τη στιγμή; Μήπως είναι στην κουζίνα (πάλι); Φώναξέ τη λίγο και δείξτης αυτό!

Σούπερ μπιντές



Εάν υπήρχε χώρα-νικητής του μπιντέ τότε το βραβείο θα έπαιρνε -και πάλι- η Ιαπωνία! Καμία Τουρκία και ας προέρχεται η λέξη «μπιντές» από εκεί…
Η συγκεκριμένη τουαλέτα, σου λέει, όχι μόνο καθαρίζει τα πάντα με ένα μόνο πάτημα, αλλά παράγει και λιγότερα απόβλητα μιας και το χαρτί που θα ρίξεις στον απόπατο γίνεται κάτι μαγικό και ψιλοεξαφανίζεται! Με το πάτημα του σωστού κουμπιού φυσικά και όλα αυτά μέσω του μπιντέ ναι ναι…

Καμία χαμένη σταγόνα



Πατάς καζανάκι; Πλένεις τα χέρια σου; Το νεράκι δεν είναι κρίμα να πηγαίνει χαμένο; Γι΄αυτό που πλένεις τα χέρια σου μιλάω… Μια νέα πατέντα τύπου «πλύνε-ξέπλυνε» είναι και ΠΑΛΙ made in Japan: Πλένεις τα χεράκια σου και το ντεπόζιτο του καζανακίου γεμίζει αυτόματα έτσι ώστε να μην πάει χαμένο το νεράκι! Μια σωστή ανακύκλωση, μπράβο!

Ποδήλατο με ομπρελίνο



Ξέρεις πόσες φορές έχω γίνει παπί φίλε μου γιατί όταν βγήκα από το σπίτι με το ποδήλατο είχε ντάλα ήλιο και μέσα σε λίγη ώρα έγινε ο κατακλυσμός των Νώε; Κάτι που ίσως είχες σκεφτεί εφάρμοσαν οι φίλοι μας οι Γιαπωνέζοι στα ποδήλατά τους: Mια ομπρελοθήκη για να μην βραχείς ποτέ ξανά!

Όταν Έχω Διάβασμα Βαριέμαι



Νομίζουν ότι διαβάζεις ε; Που να ΄ξεραν πως τους δουλεύεις και όταν παίρνεις μαζί σου το τετράτομο βιβλίο σου εσύ εκεί μέσα κρύβεις τον μεγαλύτερό σου θησαυρό: Ένα κρυφό μαξιλάρι!

Και για το τέλος το καλύτερο:



Δεν γεννήθηκαν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Το ίδιο τυχεροί. Kαι τι εννοούμε; Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που ξεχνάμε πως δεν έχουν όλες τους τις αισθήσεις. Όπως για παράδειγμα οι τυφλοί. Με τον τρόπο που βλέπετε στη φωτογραφία μπορούν να να αναγνωρίσουν τι πίνουν και ποια μάρκα αναψυκτικού.
athensmagazine.gr
Θα μας έλυναν τα χέρια: 13 πράγματα που έχουν οι Ιάπωνες στην καθημερινή τους ζωή και θα παρακαλούσαμε να τα είχαμε και εμείς! (photos) Reviewed by anna on 4.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.