Top Ad unit

Σταύρος Μαυρίδης: Εξαφάνιση, αυτοκτονία, μανία και Φουρθιώτης [video]


Για άλλη μια φορά ο Μένιος Φουρθιώτης προέβαλε με μανία τον πόνο ενός εγκαταλελειμένου
ανθρώπου. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον Σταύρο Μαυρίδη.

Μετά από πληροφορίες για εξαφάνιση του Σταύρου Μαυρίδη, η δημοσιογράφος του Αποκαλυπτικά τον βρήκε στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη και του έβαλε το μικρόφωνο στο στόμα.

Το βίντεο από την εκπομπή Αποκαλυπτικά σοκάρει. Ο Σταύρος Μαυρίδης βρέθηκε από το συνεργείο της εκπομπής στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη σε άθλια κατάσταση.

Ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα Εγκλήματα, είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Ο Σταύρος Μαυρίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής όλες αυτές τις μέρες.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Σπύρος Μπιμπίλας και δημοσιογράφος των Αποκαλυπτικών προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του. Μετά από αρκετή ώρα, η δημοσιογράφος εντόπισε τον ηθοποιό. Η εικόνα του συγκλονίζει.

Ο Σταύρος Μαυρίδης δηλώνει μπροστά στην κάμερα ότι επιθυμεί να δώσει τέλος στη ζωή του! Ένα χρόνο νωρίτερα, στην εκπομπή Tatiana Live είχε εξομολογηθεί ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα, την έξοδο από την ίδια τη ζωή!

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο.

Νιώθεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη.

Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή».


Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης: «Ανακοινώνω την αυτοκτονία μου» [video]

Αγωνία για τον Σταύρο Μαυρίδη: Εξαφανισμένος ο ηθοποιός – Φόβοι για την ζωή του

Απίστευτο: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός μοιράζει φυλλάδια στους δρόμους για να ζήσει [video] Πηγή: fimes.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ - See more at: http://newsone.gr/lifestyle/1286228-stauros-mauridis-exafanisi-autoktonia-mania-kai-fourthiotis-video#sthash.WROLqDDe.dpuf
Σταύρος Μαυρίδης: Εξαφάνιση, αυτοκτονία, μανία και Φουρθιώτης [video] Reviewed by anna on 28.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.