Top Ad unit

Το απίστευτο pressing στον Λιάγκα και ο προβληματισμός στον ΑΝΤ1


Δεκάδες είναι τα αιτήματα που φθάνουν στον ΑΝΤ1 αλλά και απευθείας στον Γιώργο Λιάγκα και
την Φαίη Σκορδά για την πρώτη συνέντευξη – εξώφυλλο μετά τον χωρισμό τους. Και οι δύο το αρνούνται κατηγορηματικά ωστόσο για την Σκορδά είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Η εκπομπή της είναι σχεδόν ένα μήνα στον «αέρα» πάει εξαιρετικά καλά σε νούμερα και δεν προετοιμάζει κάτι καινούργιο τηλεοπτικά.

ια τον Γιώργο Λιάγκα τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά: Ξεκινά άμεσα ένα νέο τηλεπαιχνίδι το «Lucky room» ενώ λίαν συντόμως θα ξεκινήσει και το «Rising Star» που είναι για φέτος το βαρύ πυροβολικό του ΑΝΤ1. Στο κανάλι υπάρχει έντονος προβληματισμός μιας και από την μια καταννοούν απόλυτα την επιλογή του παρουσιαστή απ’ την άλλη όμως θέλουν να υπάρξουν κάποιες συνεντεύξεις που να προμοτάρουν τα καινούργια προγράμματα. Και ο Λιάγκας δεν σκοπεύει να δώσει καμία συνέντευξη.  Και βέβαια κανένα από τα ενδιαφερόμενα περιοδικά  και εφημερίδες δεν συζητά το ενδεχόμενο να γίνει συνέντευξη επικεντρωμένη στα νέα τηλεοπτικά βήματα του παρουσιαστή.

Όμως – και αυτό είναι προς τιμήν του – δεν το θέλει ούτε ο Λιάγκας μιας και προφανώς καταννοεί πως είναι κοροϊδία για τον δημοσιογράφο αλλά και τον αναγνώστη οι ερωτήσεις να επικεντρωθούν στους κανόνες του «Lucky room» ή στο κλίμα των πρώτων οντισιόν στο «Rising Star». Έτσι προς το παρόν ο Γιώργος δηλώνει πως δεν πρόκειται στην παρούσα τουλάχιστον φάση να δώσει καμία συνέντευξη παρά τις επερχόμενες πρεμιέρες.
nassos.blog.gr
Το απίστευτο pressing στον Λιάγκα και ο προβληματισμός στον ΑΝΤ1 Reviewed by anna on 8.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.