Top Ad unit

Φωτογραφίες-σοκ από το ξύλο της Σπυροπούλου στον Κοτσοβό! [photos]


Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν η Κωνσταντίνα
Σπυροπούλου... κατασπάραξε τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό!
Η Κωνσταντίνα κυριολεκτικά πιάνεται στα χέρια με τον Γιώργο Κοτσοβό και του επιτίθεται όχι μόνο φραστικά, αλλά και κυριολεκτικά! Ο Γιώργος Κοτσοβός τρέπεται σε φυγή με το μπλουζάκι του καταξεσκισμένο, γεμάτος γρατζουνιές από τα νύχια της Κωνσταντίνας….
Είναι η στιγμή που η Κωνσταντίνα ορμάει έξαλλη στον πρώην σύντροφό της και δημοσίως προσπαθεί να του βγάλει την μπλούζα. Ταυτόχρονα, όπως βλέπετε, με το αριστερό της χέρι χώνει τα νύχια της στο χέρι του, ενώ ο Κοτσοβός προσπαθεί με το δεξί του χέρι και με το αριστερό να της κατεβάσει τον καρπό. Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του 'Fantasia Live' που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν! Η σκηνή ζηλοτυπίας κράτησε πάνω από 10 λεπτά και οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικότητα του Youweekly.gr.
Ο καβγάς βήμα - βήμα

3 το πρωί. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε σε απόσταση μόλις 5 μέτρων από τον πρώην αγαπημένο της Γιώργο Κοτσοβό, ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του, φλερτάροντας ταυτόχρονα με μια όμορφη καστανόξανθη νεαρή φοιτήτρια. Χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο, η Κωνσταντίνα άφησε την παρέα της, πλησίασε τον Κοτσοβό και με έντονο ύφος και χειρονομίες ξεκίνησε έντονο καβγά. Μάλιστα, τα αίματα άναψαν και, όπως φαίνεται και στα ντοκουμέντα, η γνωστή παρουσιάστρια τραβούσε τον πρώην σύντροφό της από τα ρούχα, με αποτέλεσμα να του σκίσει την μπλούζα στο επάνω μέρος.
Περίπου στις 3:15 π.μ. ο κόσμος παρακολουθεί την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να σκίζει την μπλούζα του Κοτσοβού και ταυτόχρονα να τον οδηγεί στις αντρικές τουαλέτες.

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr με ψυχραιμία απαθανατίζει την άγρια συμπλοκή της Κωνσταντίνας και του πρώην συντρόφου της Γιώργου Κοτσοβού. Οι χειρονομίες οδήγησαν στο σκίσιμο της μπλούζας του νεαρού και μερικές έντονες αμυχές σε όλο το πάνω μέρος του κορμιού του. Με σπρωξιές προσπάθησαν να φτάσουν στις αντρικές τουαλέτες όπου ο καβγάς συνεχίστηκε για 20 λεπτά.
Μόλις βγήκε ο Κοτσοβός από τις τουαλέτες, φόρεσε το μπουφάν και έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί. Η Κωνσταντίνα με τη σειρά της βγήκε από τις τουαλέτες, κάθισε 10 λεπτά με την παρέα της και γύρω στις 4:15 π.μ. αποχώρησε. Οι δύο φιλενάδες που προκάλεσαν όλο αυτό τον χαμό έφυγαν τελευταίες και πιο χαρούμενες από όλους. Χωρίς να το θέλουν έγιναν το κέντρο της συζήτησης και πραγματικά το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η Κωνσταντίνα προφανώς είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τον σύντροφό της ύστερα από τον πρόσφατο χωρισμό τους. Το γεγονός ότι πριν καλά-καλά στεγνώσουν τα δάκρυα από το 'διαζύγιο' ο νεαρός επιχειρηματίας βρέθηκε σε τρυφερές στιγμές μπροστά της την έβγαλε εκτός εαυτού…
Πηγή και φωτογραφίες Youweekly.gr 
Φωτογραφίες-σοκ από το ξύλο της Σπυροπούλου στον Κοτσοβό! [photos] Reviewed by anna on 22.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.