Top Ad unit

Οι γιατροί που την εξέτασαν τρόμαξαν και αποφάσισαν αμέσως να της κόψουν τη μύτη. δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα και δε θα το πιστεύετε!


Προειδοποίηση: Το άρθρο περιέχει φωτογραφίες, που κάποιοι αναγνώστες μπορεί να τις θεωρήσουν
ακατάλληλες.

Η Jennifer Funk Hiles από τη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ πέρασε ολόκληρη τη ζωή της θέλοντας να
δείχνει φυσιολογική. Ήθελε όσο τίποτα άλλο να μπορεί να περπατάει ανέμελα, χωρίς να έχει να αντιμετωπίσει περίεργα βλέμματα και παράξενες αντιδράσεις. Η ζωή δεν ήταν εύκολη για την Jennifer. Γεννήθηκε με μια πάθηση που λέγεται αρτηριοφλεβική δυσπλασία, όπου δημιουργείται ένας κόμπος αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα.

Καθώς η Jennifer μεγάλωνε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλοιώνονταν περισσότερο. Ένα σημάδι εκ γενετής στο μέτωπό της άρχισε να επεκτείνεται σε ολόκληρο το πρόσωπό της. Στο σχολείο δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και ο πρώτος φίλος της, της μιλούσε μόνο όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος. Όταν κοιτούσαν άλλοι, εκείνος της γυρνούσε τη πλάτη του και υποκρινόταν ότι δε τη γνώριζε καν.1Αργότερα, η Jennifer γνώρισε έναν νεαρό που άξιζε την αγάπη της. Ο Dustin Vanoverschelde δε νοιαζόταν για τη γνώμη των άλλων ή τι έλεγαν. Το μόνο που έβλεπε ήταν η αντικειμενική ομορφιά της Jennifer. Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και πλέον είναι περήφανοι γονείς δύο υγιών κοριτσιών.




Αν και η Jennifer ζούσε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, η πάθησή της προκαλούσε ανησυχίες. Η πάθηση μπορεί να εξελιχθεί σε εσωτερική αιμορραγία, ακόμα και καρδιακή συγκοπή. Ο κόμπος με τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα της Jennifer, όχι μόνο επηρέαζε την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά υπήρχε και ο κίνδυνος με τον παραμικρό τραυματισμό να προκληθεί ρήξη, που θα προκαλούσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Η Jennifer ζούσε με τον συνεχή φόβο ότι τα δυο της παιδιά θα έμεναν χωρίς μητέρα. Ήξερε ότι χρειαζόταν βοήθεια, αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να κάνει την απαραίτητη εγχείρηση, και έτσι δημιούργησε ένα λογαριασμό, ζητώντας δωρεές από τον κόσμο. Η Jennifer έμεινε έκπληκτη από την θετική ανταπόκριση: μόλις σε τέσσερις μέρες συγκέντρωσε πάνω από 17.000 δολάρια από 400 δωρεές. Έτσι, κανόνισε να γίνει η εγχείρηση.




Η εγχείρηση θα αφαιρούσε τον κόμπο με τα αιμοφόρα αγγεία από το πρόσωπο της Jennifer, και χρειάστηκαν να γίνουν κάποιες ακραίες επεμβάσεις. Αρχικά, αφαίρεσαν τη μύτη της Jennifer και χρησιμοποίησαν ένα μέρος από τα πλευρά της για να δημιουργήσουν μια προσθετική μύτη. Για να βεβαιωθούν ότι είχαν αρκετό δέρμα για να σχηματίσουν τη μύτη, εμφύτευσαν μπαλονάκια κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου της και σταδιακά τα γέμισαν με αλατόνερο. Αυτό επέκτεινε το δέρμα σιγά σιγά μέχρι που δημιουργήθηκε αρκετό για να χρησιμοποιηθεί στην εγχείρηση.

Η Jennifer επέδειξε τεράστιο κουράγιο και ήταν δεκτική κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας. Το αντιμετώπισε θετικά και με χιούμορ, δείχνοντας στο YouTube τα μπαλονάκια που είχαν εμφυτευτεί στο πρόσωπό της.




Η περίπλοκη εγχείρηση τώρα μπορούσε να γίνει, και έπειτα από μια πολύωρη διαδικασία, οι γιατροί της Jennifer ανακοίνωσαν ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. Όμως η διαδικασία της ανάρρωσης ήταν δύσκολη, καθώς η επιδερμίδα της Jennifer άρχισε να παθαίνει σήψη.
Με αυτές τις επιπλοκές, οι γιατροί προχώρησαν σε επιπλέον εγχειρήσεις. Εντέλει, κατάφεραν να αφαιρέσουν όλο το νεκρό ιστό και να δώσουν στη Jennifer ένα εντελώς νέο πρόσωπο.




Η Jennifer και η οικογένεια της νιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσει εδώ, αλλά παρέμεινε δυνατή και τώρα μπορεί να ζήσει τη ζωή της χωρίς φόβο.





Μπορείτε να δείτε την ιστορία της εγχείρησης και τη θαρραλέα ανάρρωση στο βίντεο που ακολουθεί:
Οι γιατροί που την εξέτασαν τρόμαξαν και αποφάσισαν αμέσως να της κόψουν τη μύτη. δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα και δε θα το πιστεύετε! Reviewed by anna on 24.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.